2777
2789

من پارسال مامایی آزاد آوردم شهریه آزاد کم نیس 

بازار کارش حدود سال ۹۰ خوب بوده 

الان انقد گفتن کار نیس براش 

دیگ موندم این همه خرج کنم و تهش هیچی؟

بیکار بمونم؟

جان من اونایی ک یک الی سه چهارساله فارغ تحصیل شدین بگین اوضاع استخدام و طرح رفتن چجوریه؟

چ مدت طول کشید استخدام بشین الان راضین؟

راهنمایی های شما سرنوشت منو تعیین میکنه 

لطفا حقیقتو بگین بهم🥺🤍

اگ این جوریه ک با این همه خرج دانشگاه نخونم 

باز برا کنکور تلاش کنم؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

پرستاری بزن  مامایی نرو انقدر مشکلات داره ک نمیتونم همشو بگم دوساله فارغ‌التحصیل م

باید دوباره کنکور بخونم 

یه سال خوندم  دوباره ول کردم وسطاش 

رتبم ب پرستاری آزاد نمیخوره 

امسال هم

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستاری بزن  مامایی نرو انقدر مشکلات داره ک نمیتونم همشو بگم دوساله فارغ‌التحصیل م

طرح‌ رفتی؟

موندم اگ بازارکارش این جوریه چرا اصن انقد میگیرن 

دوباره حتی از طریق رشته انسانی!

طرح‌ رفتی؟ موندم اگ بازارکارش این جوریه چرا اصن انقد میگیرن  دوباره حتی از طریق رشته انسانی!

دعواست بین دانشگاه و وزارت ک چرا مامایی انقدر میگیرن‌...همش زرق و برقه الکیه .نرو .برای پرستاری تلاش کن 

شهر دورم نمیاری؟؟هزینه هاش جبران میشه 

فک نکنم رسما گذاشتم کنار چندین ماه 

ترم اول دانشگاه رفتم ترم دوم تا عید خوندم 

بعدم گذاشتم کنار دیگ گفتم کنکور نمیدم روز کنکور مجبورم کردن برم حتی شانسی هم شده بزنم 

با سع ماه درس خوندن ۳۳ هزار منطقه دو 

تراز ۷۰۴۵😔

دعواست بین دانشگاه و وزارت ک چرا مامایی انقدر میگیرن‌...همش زرق و برقه الکیه .نرو .برای پرستاری تلاش ...

نقطه قوت من عمومی هام بود 

اینم حذف کردن 

خانوادم میدونم قبول نمیکنن دوباره بخونم💔

نقطه قوت من عمومی هام بود  اینم حذف کردن  خانوادم میدونم قبول نمیکنن دوباره بخونم💔

عزیزم میدونم دیگه هر چی میری مامایی نرفتنش بهتر از رفتنشه... شاید بتونی خودگردان ازاد بری ...بازم یه پرس و جو بکن.ظرفیت خودگردان هزینش یکم بیشتر از عادیه ازاده

عزیزم میدونم دیگه هر چی میری مامایی نرفتنش بهتر از رفتنشه... شاید بتونی خودگردان ازاد بری ...بازم یه ...

میگن دوبرابر آزاد معمولیه 

بابام انقد پولدار نیس ک بتونم برم 😔💔

عوضش در جا طرح میری درجا استخدام میشی از ترم ۴ و ۵ سرکار میری ... اگر یه رشته بخونی بعدش بیکار باشی ...

دوس خودم پارسال با ۲۴ هزار پرستاری آورد 

اگ رتبم رنج ۲۰ هزار بود چی میشد🥺😔

مملکت خرابه وگرنه مامایی رشته بدی نیس 

اما وقتی کار نباش آدم دلسرد میشی 

آها ولی میدونی چیه هم هزینه دانشگاه زیاده هم 

باید پول خوابگاه بدم خیلی درمیاد خیلی 

چون اگ بیارم شهرهای دور میش

دوس خودم پارسال با ۲۴ هزار پرستاری آورد  اگ رتبم رنج ۲۰ هزار بود چی میشد🥺😔 مملکت خرابه وگرن ...

اره اوضاعش خیلی خرابه .رشته خوبیه ولی اینده تو ایران صفر.حالا تو شانستو امتحان کن حتی  ورودی بهمن ازاد شهرت و اطراف رو بزن .خودگردان و تکمیل ظرفیت هر چی ک ب ذهنت میاد بزن شاید اوردی

اره اوضاعش خیلی خرابه .رشته خوبیه ولی اینده تو ایران صفر.حالا تو شانستو امتحان کن حتی  ورودی به ...

ممنونم ازت 🥺🤍

ببینم موافقت میکنن 😔