چند وقت پیش با دوست پسرم رفتم بیرون بعد مامانم گفت یکم خوراکی بگیرم بهش گفتم وایسه سوپرمارکت برم بخرم ولی نگفت بشین خودم میخرم 60 70 تومن شد کلا. درکل چیزی بخوام واسه خودم نمیگه من میخرم جایی بریم خودش میره تخمه ای بيسکوئيتی چیزی میخره اما واسه خودم تنها باشه تعارف نمیکنه من بخرم واست. 5 ماهه باهمیم یه بار یچی میخواستم اوایل رابطه حدود 150 تومن بد خودش رفت گرفت یا واسه تولدم کادو گرفت نمیدونم من اشتباه میکنم یا وقتی من میگم مثلا سوپرمارکت خرید دارم یچی میخوام اون نباید با من بیاد و بخره؟
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
حس اویزون بودن بهم دست میده چرا باید محتاج یه پسر باشم
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
دقیقا من نمیفهمم چطور میشه از یه آدم غریبه توقع داشت که حساباتو بکنه یبار اون کادو میده یبار تو .اصلا چیزی نده بهت بهت تعهدی نداره چرا باید بده خیلی زشته که دختر چشمش به دست کسی باشه
دقیقا من نمیفهمم چطور میشه از یه آدم غریبه توقع داشت که حساباتو بکنه یبار اون کادو میده یبار تو .اصل ...
اما الان دیگه همه همینطوری شدن.