2777
2789
عنوان

باید میخرید واسم

99 بازدید | 14 پست

چند وقت پیش با دوست پسرم رفتم بیرون بعد مامانم گفت یکم خوراکی بگیرم بهش گفتم وایسه سوپرمارکت برم بخرم ولی نگفت بشین خودم میخرم 60 70 تومن شد کلا. درکل چیزی بخوام واسه خودم نمیگه من میخرم جایی بریم خودش میره تخمه ای بيسکوئيتی چیزی میخره اما واسه خودم تنها باشه تعارف نمیکنه من بخرم واست. 5 ماهه باهمیم یه بار یچی میخواستم اوایل رابطه حدود 150 تومن بد خودش رفت گرفت یا واسه تولدم کادو گرفت نمیدونم من اشتباه میکنم یا وقتی من میگم مثلا سوپرمارکت خرید دارم یچی میخوام اون نباید با من بیاد و بخره؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وظیفش نیست اگر بخره لطف میکنه فقط 

نظر منه.

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
چرا پسر غریبه باید اوایل رابطه برات چیزی بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من یه آب معدنی برام میخرن عذاب وجدان میگیرم

دقیقا ... 

نمیدونم حالا بعضی دخترا هستن شارژشونو دوست پسراشون میده واقعا انقدر بدم میاد ...

حس اویزون بودن بهم دست میده چرا باید محتاج یه پسر باشم 

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
دقیقا ...  نمیدونم حالا بعضی دخترا هستن شارژشونو دوست پسراشون میده واقعا انقدر بدم میاد ... ح ...

دقیقا من نمیفهمم چطور میشه از یه آدم غریبه توقع داشت که حساباتو بکنه یبار اون کادو میده یبار تو .اصلا چیزی نده بهت بهت تعهدی نداره چرا باید بده خیلی زشته که دختر چشمش به دست کسی باشه

توقع خرید سوپر مارکت مادرتو از پسر مردم نداشته باش 

اون میخرید خودت خجالت نمیکشیدی ؟ 

حساب هدیه و گل و عروسک و تفریح و کافی شاپ یک‌چیزه ، خرج خواربار خونه پدرت یک‌چیز دیگه 

لابد کاربری هم دست دونفره و سوال ها  مربوط  به چند نفر

دقیقا من نمیفهمم چطور میشه از یه آدم غریبه توقع داشت که حساباتو بکنه یبار اون کادو میده یبار تو .اصل ...

اما الان دیگه همه همینطوری شدن.