2821
2789

من اینطور متوجه شدم 

لاک زدی 

آقایونم هستند تو مهمونی 

میخوای کفش هم بپوشی 

ولی ارتباط این سه گزینه با هم چی بود؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه ربطی داشتن 

مذهبی_نمایان#  

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
تو بودیرچکار میکردی؟ صندل میپوشی یا نه؟

خب سوال تون چیه دقیقا ؟ اعتقادی هست؟

نگران گناهش هستین ؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

فقط هشتک 🤣🤣

بوخدا الان یکی لاک تو رو ببینه یه راست میری تهه اعماق جهنم ؟؟

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
موافقم  من اصلا درک نمیکنم بعضیا میگن که بیرون خونه خجالت می شم لاک بزنم یعنی چی

اخه خیلی اقایون نگاه میکنن

ادم خجالت میکشه

میخوام ببینم شماهام همینجورید؟ 

حالا همه خودشونو زدن به اون راه

هی میگن چی؟؟؟ هانن؟؟؟ یعنی چی؟؟؟؟ 

2824
2823
2791
2779
2792