2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به حرکت هر چیزی حساسم خیلی اوقات این حسو دارم و معمولا میبینم مورچه مگسی چیزی داره تکون میخوره

اینکه فکر کنی جنه خودش یه توهم دیگه است

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤

توهمه

و چون خیلی بهش توجه میکنی پس بیشتر میبینی

بیخیالش شو توجه نکن

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

احتمالا توهم میزنی 

دوستش‌دارم‌بزرگی‌اش‌را🙈💚سکوت‌وعظمتش‌را🥺💋خدارامیگویم😍🤩بودنش‌عادت‌است‌مثل‌نفس‌کشیدن🤤🤍عشق‌رازی‌است‌که‌تنهاباخدابایدگفت🥰💙اوست‌ازپدرپناهنده‌تر😍✨وازمادرمهربانتر👸🏻💕پس‌کارهایت‌رابه‌اوبسپار🙂🥀چون‌اوبنده‌اش‌راناامید‌نمیکند🥺💋خدابرای‌بنده‌اش‌کافیست🙈💖

عزیزم این یه نوع بیماری چشمی هست 

من حالت انفجار نور میدیدم عزیز عمل کردم 

اونکه شما حالت یه سیاهی یا سایه میبینی هم جز همین بیماری چشمی هست 

مراحعه کن دکتر 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز