2777
2789
عنوان

تا کی ز ره دور سلامت برسانم...؟🖤

17 بازدید | 0 پست

🕋بسم الله الرحمن الرحیم 🕋

▪️پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله فرمود :

براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود.

▪️پیامبر اسلام ( صلى الله علیه و آله ) در ضمن حدیث بلندى مى‏ فرماید:

کربلا پاک ترین بقعه روى زمین و از نظر احترام بزرگترین بقعه ‏ها است و الحق که کربلا از بساط هاى بهشت است.

▪️امام باقر ( علیه السلام ) فرمود:

اگر مردم می دانستند که چه فضیلتى در زیارت مرقد امام حسین ( علیه السلام ) است از شوق زیارت میمردند.

▪️امام صادق (ع) فرمود:

هر کس دوست دارد روز قیامت، بر سر سفره ‏هاى نور بنشیند باید از زائران امام حسین ( علیه السلام ) باشد.

🔳🔳🔳🔳

🖤 یا ابا عبدالله 🖤

به رسم ادب و دست به سینه

🖤♥️🖤سلامی میدهیم

🖤به آقا وسرور شهیدان‌ آقا اباعبدالله به امید روزی که تو بین الحرمین سلام بدیم بهت آقای مظلوم من

🖤اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

سلام بر تو اى ابا عبداللّه و بر روانهائى که فرود آمدند به آستانت ، بر تو از جانب من سلام خدا باد همیشه تا من زنده ام و برپا است شب و روز و قرار ندهد این زیارت را خداوند آخرین بار زیارت من از شما

🖤اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

سلام بر حسین و بر على بن الحسین و بر فرزندان حسین و بر اصحاب و یاران حسین علیه السلام ♥️

🪶 ۴۰ زیارت عاشورا به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان هدیه به امام حسین(ع) و عمو عباس ، اصحاب امام حسین علیه السلام و چهارده معصوم

🔘 هر کسی مایل به مشارکت هست لطفا اعلام کنه🙏🏻

۲۵ تا خوانده شده 🖤