2777
2789
عنوان

اسپرم کم تحرک

135 بازدید | 2 پست

سلام من پنج سال ازدواج کردم و تا چهار سال باردار نشدم و توی این چهار سال چند بار دکتر رفتم و آزمایش دادم که گفتن سالمی و شوهرم آزمایش داد که سالم بود و خودم سنم کمه تازه امسال بیست سالم میشه من بعد چهار سال باردار شدم سه ماه قبل از بارداری داروی تحریکی استفاده کردم وقتی باردار شدم سه ماه بود که اصلا دکتر نرفته بودم ولی متاسفانه بارداری و به سقط ختم شد وقتی میخواستم وارد ماه سوم بارداری بشم جنین قلبش تشکیل شده بود حالا همسرم دوباره آزمایش داد گفتن اسپرم کم تحرک خودمم باز آزمایش دادم که گفتن سالمی حالا همسرم باید سونوی واریکوسل بده کسی بوده تحرک اسپرم شوهرش کم بوده واریکوسل داشته باشه یا با دارو درمان میشه ممنون میشم جواب بدید انشالله توی این روز عزیز حاجت روا بشید 🙏🙏🙏🙏🙏

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان