2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😢

97 بازدید | 12 پست

خونه ی پدربزرگمم واسه تعطیلات و فوت عموم همه اینجاییم منم خیلی تو تنشو اضطرابم ساعت ۲خوابم برد ساعت ۴.۱۵  اصلا نمیدونم کابوس دیدم دچار پانیک شدم یهو از خواب پریدم دستم سِر بود قلبم میومد تو دهنم داشتم میلرزیدم از شدت لرزش نمیتونستم حرف بزنم 😭

بچه ها به نظرتون کابوس بوده یا پانیک ؟دعا کنین به حق امام حسین خوب شم🙏🏻🌼 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره چند بار اول فک میکردیم از تیروئیدمه 😐یه عالمه آز دادم آخر گفتن مشکل روحی داری

عزیزم دکتر رفتی؟دارو میخوری؟پانیک خیلیا دارن ولی بادارو وروان درمانی کنترلش میکنن،خودتو با دارو وروان درمانی مجهز کن تااینقدر هراس نداشته باشی،هر دردی دوایی داره بالاخره

عزیزم دکتر رفتی؟دارو میخوری؟پانیک خیلیا دارن ولی بادارو وروان درمانی کنترلش میکنن،خودتو با دارو وروا ...

آره دارو میخوردم خوب شده بود دوباره یه تنش بزرگ بهم وارد شد باز برگشت الان دیگه نمیتونم قرص بخورم چون قرص پرولاکتینمو بالا میبره ولی انشاالله واسه فردا وقت روانشناس به صورت آنلاین گرفتم