2777
2789
عنوان

بی احترامیه؟؟؟

258 بازدید | 35 پست

بچه ها فک کنین یه نفر و تگ میکنید زیر به پست عاشقانه با این مضمون که ازم دوری ولی تو قلبمی 

ولی اون فقط لایک میکنه ،یعنی نظرش مثل من نیست؟؟

بهتر نبود درحد یه ایموجی ساده ریپ میزد؟؟

میخواست بگه برام مهم نیستی؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط خودتو کوچیک کردی همین...

با همسرم عقدم و از ۱۲مرداد تا الان وضعیتم با شوهرم تو وضعیت بلاتکلیفی مونده و شرط گذاشته یا من یا درس و منم درس انتخاب کردم .اونم رفته و خبری ازش نیست و من تمام امیدم به خداست ک معجزه کنه که هم زندگیم حفظ کنم هم درسم .میشه تا الان ک اومدی برای حال دلم یه صلوات بفرستین لطفا ♥️🙏 امروز 26مرداد هست و بعد از 15 روز بلاتکلیفی پدر شوهرم زنگ زد به بابام در مورد موضوع ما صحبت کردند ولی خب به نتیجه ای نرسیدن.خداجونم منتظر معجزه بعدیم قربونت برم دل این بندت رو نشکون هرچی خیره برام روشن کن🙏                      «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُم فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » اگر خداوند شما را يارى ‌كند، هيچ‌كس بر شما غلبه نخواهد ‌كرد؛ و اگر دست از يارى شما بردارد، كيست كه بعد از او، شما را يارى ‌كند؟! و مؤمنان بايد، تنها بر خداوند توكّل كنند.(آیه۱۶۰ سوره ال عمران)یه دختر کورد رنج کشیده از دیار تبریز 🤍
لیاقت نداره فقط همین 

واقعا مهمه درسته؟؟ب نظر من باید حتی در حد ی ایموجی واکنش نشون میداد

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
حساسی 

یعنی مهم نیست؟؟

اگع رلت بوده مشکلی نداره ولی اگه نه قضیه فرق میکنه

رل نیستیم هنوز 

اگ میخواست بگ مهم نیستی نگا میکردو بی تفاوت میرفت لایک کرده خودش یه چیز خوبه

اخه لایکم چیز خاصی نیست ب نظرم لایک هم ی بی محلیه 

حداقل ی گلی ی لبخندی ریپلای میکرد