2777
2789
عنوان

بارداری

82 بازدید | 12 پست

خانوما فک کنم درد زایمانم شروع شده وحشتناک کمرم دردمیکنه و زیر دلم شب رابطه داشتیم بعد اون شدید شد 

منظوه تقررریبا ولی ‌‌‌‌‌قتیراه میرم کمی بهتر میشه دردام واسه همین شک‌دارم برم بیمارستان  

الهی عزیزم اره یه سر برو چکاپ شو شاید کیسه آبت اسیب دیده یا فشار بت اومده 

بگو مادرت بیاد پیشت یه خانومی کنارت باشه بهتره.

درد زایمان داری برام دعا کن به حق این شب عاشورا خدا یه بار دیگه لایقم بدونه نی نی دار شم دخترم از تک فرزندی دراد.

انشالله صحیح و سالم بچتو بغل میگیری 😘

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگیره و ول میکنه؟ فاصلشون منظمه؟ هز ده دیقه شد برو بیمارستان

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره میگیره و ول میکنه ده دیقه هم میشه و پنج دیقه هم میشه

فک کنم نزدیک زایمانته بهتره بری بیمارستان

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

4سال پیش یه همچین ساعتی دردم شروع شد 🥺😅 

البته نزدیک به 6 صبح بود شروع دردم. 

فک کردم کاذبه و 11روز فاصله داشتم با اولین تاریخ زایمانم. 

بیخیال شدم ایه الکرسی خوندم چشامو بستم که بخوابم. دیدم دوباره گرفت. و  ول کرد. 

و کم کم مشکوک شدم و ساعت گرفتم. دیدم اره. اولش هر 19.20 دیفه بود. بعد کم کم شد هر 15. 13 دیقه یه بار میگرفت و ول میکرد. 

تا ساعت 10. 11صبح صبوری کردم. صبحونه کوچولویی خوردم و رفتم زیر دوش اب گرم. کمی اروم شد. یه لک صورتی هم دیدم که مطمئن شدم وقتشه دیگه. 

رفتم بیمارستان. چکاپ شدم. 4. 5سانت باز شده بودم. 

سر اذان ظهر بستری شدم. 

ساعت 6ونیم عصر عاشورا گل دخترمو دیدم 

فردا تولد ماه قمریشه 🥰🤗 

فک کنم برا شماهم خبرایی باشه. کمی با اب نسبتا گرم کمر و پهلوهات گرم کن. چای گرم و خرما بخور. صلوات و ایه الکرسی بفرس.  افتاب که زد برو بیمارستان

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
الهی عزیزم اره یه سر برو چکاپ شو شاید کیسه آبت اسیب دیده یا فشار بت اومده  بگو مادرت بیاد پیشت ...

برات دعا کردم. ان شاالله بحق این شب عزیز نی نی دار بشی. 

منم پسفردا موعدمه. دعام کن باردار باشم و خدا برامون مصلحت بدونه که پسر دار بشیم ان شاالله 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
برات دعا کردم. ان شاالله بحق این شب عزیز نی نی دار بشی.  منم پسفردا موعدمه. دعام کن باردار باش ...

ممنونم قشنگم انشالله خدا هرچی صلاحمونه همونو رقم بزنه و کمک کنه زودی نی نی دار شیم. انشالله سالم باشه و اگه صلاح دونست پسر باشه برات😘😍

ممنونم قشنگم انشالله خدا هرچی صلاحمونه همونو رقم بزنه و کمک کنه زودی نی نی دار شیم. انشالله سالم باش ...

ان شاالله ان شاالله 

الهی آمین🌷

سلام خانومای گل دستم نرسید بیام همون شب دردام واقعی بوده شش صبح رفتیم بیمارستان عصر شش دنیا اومد ۱۴۰۱/۵/۱۷روز عاشورا خیلی سخت بود😭🥴🥴الانم دختر نازم بیست و یک روزشه