2777
2789
عنوان

خرید عروسی

425 بازدید | 25 پست

بچه ها خواهر شوهرام میگن باید واسه داداشمون حتما از هاکوپیان کت و شلوار بگیرید چون دوتا عروسای دیگمون هم مارک خریدن ولی ما پرسیدیم نزدیک ۲۰ میلیون و واسه مامانم سنگینه چی ج بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب

بگید ما برنامه خودمون رو داریم و ارتباطی با عروس های دیگه شما نداره 

اصلا ازین رو ها به کسی ندید بعدم قبلش با همسرتون صحبت کنید ببینید نظرش چیه اگر براش مهم نیست اصلا اصلا به حرف دور و بری ها توجهی نکنید من تجربه دارم هی روشون زیادتر میشه

خب اگه منظورشون مارکه ، از مارکهای دیگه هم میشه خریداری کرد .. چرا حتما هاکوپیان !!!!!!!!

نمیدونم عزیزم منم الان اولین باره تو این سایت اومدمو تاپیک گذاشتم یه کمم وارد نیستم خلاصه ببخشید

بهشون بگو خیلی بی شعور و بی شخصیتین البته معذرت میخوام بگو به شما ربطی نداره از کجا بخریم والا

دقیقا موافقم ولی اگهدوسیله هایی که واسم گرفتنو ببینید میزنی تو سرم

برای شما سرویس طلا و لباس عروس خریدن؟ در همون حد که خودشون دستور میدن؟

طلا هنوز نخریدن بعدم میگن طلای عروس رو باید روز عروسی با لباس عروس خواهر شوهر بیاره ارایشگاهد...اقا من نمیخام با خارشوهرم برم یه ارایشگاه😢😢