2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

149 بازدید | 22 پست

من یک همکار داشتم خیلی پسر خوبی بود و ازم خواستگاری کرد من ازش خوشم نمی امد ردش کردم و کلی گیر داده بود خلاصه با عوض کردن جام ازش جدا شدم بعد دو سه سال خودم بهش زنگ زدم برم بببینمش گفت من کسی تو زندگیم نیست تو اولین ادمی بودی که در محل کارم دیدم عاشقش شدم الان متوجه شدم خوب شد باهات ازدواج نکردم چون تو مناسب من نبودی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بعد شنیدن این حرف متوجه شدم ایشون اصلا عاشق من نبوده و به دلایل دیگه شایدچهرم ویا موقعیتم و....از من خوشش آمده والان بعد این همه مدت تو اینستاگرام آمده صحبت کردن

حالمو پرسید گفت چرا اینسناگرامت عکس نداره گفتم خوشم نمیاد عکس بگذارم گفتم ازدواجتون تبریک میگم چرا با وجود ازدواج به من اس مس دادی میگه چه اشکالی داره من فقط حالتو پرسیدم خانمم در جریان خودشم به دوسالش زنگ میزنه

گفتم شانس آوردی با من اردواج نکردی وگرنه میزدم تو سرت فیلت یاد هندوستان می افتاد گفت خوب ادمو هرچی محدود کنی بدتره شاید خیانت کنه این موردی نداره امیدوارم خوب باشی همیشه با اجازه

تو که برای اینکه دیگه نبینیش کلا از اونجا رفتی دیگه این زنگ زدنت چی بود

خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...