سلام من دو روزه با نامزدم قهرم چن ماهه عقد کردیم وتو این چند ماه هرچی گفته تقریبا میشه گف قبول کردم از جمله این که خواستش این بود تو دوران نامزدی همش خونشون باشم هم شب ها و هم روزا و خیلی به ندرت میومدم خونه خودمون دلمم تنگ مامان بابام میشد ولی زیاد نمیذاشت بیام خودشم که قبول نمیکرد که شبارو بمونه خونه خودمون هی میگفت از ارزش میوفتم اگه زیاد بیام خونتون خب این وسط من از ارزش نمیوفتم دائم خونه مادر شوهرم بودم؟ دیشبم موندم خونه خودمون قهر کرده که اجازه نداشتی بمونی من شوهرتم اجازه نمیدم واقعا درک نمیکنم از دوست داشتنش بود که اینجوری میکرد که دائم کنارش باشم یا چی؟ اگه دوسمداره چرا پس ۲ روزه زنگ بهم نمیزنه من بهش زنگ زدم ولی جوابمو نداده دیگه نمیدونم چیکار کنم ینی مقصر منم ؟😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من متاهل نیستم ولی با تجربه های اینجا میگن تو دروان عقد هر چی کمتر بری خونه مادر شوهرت اینا بهتره تازه مث ی مهمون باش تو خونه شون نه اینکه دیگه کلا اونجا باشی دو شب بیایی خونه خودتون 😐
نامزدتم باهاش صحبت کن بگو هنوز ک نرفتیم سر خونه زندگیمون مررد 😅
از بس جلوی خواسته هاش سر خم کردی اینجوری رفتار میکنه ،دوروز دیگه بدتر میکنه و خواسته هاش و قهر کردناش بیشتر میشه ،جلوشو بگیر ،باید راحتی تو براش مهم باشه نمیشه همش خونه پدر شوهرت باشی که
آره درست میگی استارتر به جا زنگ زدن بهش بگه که دوسش داره و از ناراحتیاش بنویسه
مشکلشو بگه. بگه نمیشه هرروز خونتون باشم بخوای هر روز بیام بیرون همدیگر رو ببینیم ولی خونتون زیاد نمیشه از اینورم مرده فک میکنه میلی بهش نداره که نمیخواد خونشون بمونه در کل همیچین چیزایی تو دوران نامزدی پیش میاد و نیازه بگم کوش کردن به حرف همسر سر خم کردن نیس اسی