2777
2789

کوو

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه دختر عموی منی  ازش خوشم نمیاد چون یه دنیا ادعا ست

دختر عموی کسی نیستم خداروشکر😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

چطور با سرعت برق گذاشتی و با سرعت نور برداشتی:)

باز بزار 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

بزااررررر😕

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟