2777
2789
حسابدار معلم ساخت و ساز

سلام عزیزم همیشه برام سوال بود یه خانوم چطوری میتونه بده تو کار ساخت و ساز سخت نیست؟شریک دارین 

من خیلی دوست دارم انجام بدم ولی نمیدونم چطوری باید شروع کنم 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون حس ششمه درواقع منم حس ششمی ام بله امکانش هست کسی پیشگویی کنه ولی امکان اینکه صددرصد درست از آب ...

میشه لطفا لطفاً لطفا حستو‌ درمورد رابطم بگی خیلی حالم بده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌داغونم هرکار کردم نتونستم فراموشش کنم فقط بهم بگو برمیگرده یا نه؟! کلا درمورد من چیزی حس کردی بگو 😔خواهش میکنم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
سلام عزیزم همیشه برام سوال بود یه خانوم چطوری میتونه بده تو کار ساخت و ساز سخت نیست؟شریک دارین  ...

آلا جان 

خانواده در مواردی کمک میکنند 

مثال گاهی مادرم غذای اماده میکنه برا کارگرا

اداره باشم خواهر و‌برادرهام میرن سر ساختمون سر میزنند 

مصالح کم بیاد زنگ بزنم میخرن 

اما خب پایه کار خودمم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
سلام عزیزم همیشه برام سوال بود یه خانوم چطوری میتونه بده تو کار ساخت و ساز سخت نیست؟شریک دارین  ...

سخته 

مخصوصا وقتی میبینند خانم هستی فکر میکنند میتونند سرت کلاه بزارن 

باید از اول کار با اقتدار برخورد کنی 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
سلام عزیزم میتونم بپرسم چی گفت و تا چه حدی بهتون گفت؟  میگرفتن یا سرکتاب؟ هزینه چقدر گرفتن

سلام عزيزم

بنظرم كه دقيق نبود

حتى حروف اسمى شخص احساسيم رو نتونست بگه

سلام گلم چهل هزار گرفت  بود  باشوهرم قهرم گفت یک هفته الی ده روز دیگه میاد دنبالش فعلا س ...

عزيزم مثل اينكه نميشه شماره هيچ شخصى رو گذاشت، اگر ببينن شماره ايشون رو گذاشتيد حذف كاربريتون ميكنن مثل اينكه.

سلام گلم چهل هزار گرفت فا‌ل بود  باشوهرم قهرم گفت یک هفته الی ده روز دیگه میاد دنبالش فعلا س ...

@نی_نی_یار_شب     سلام، خسته نباشید

عذرمیخوام، این عزیز با کاربری ( @ساشین1400     ) شماره فا‌لگیر دادن 

اگر امکانش هست و صلاح میدونین، لطفا این تاپیک رو ببندین 

ممنونم ازتون 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان