2777
2789
عنوان

پیاااام نور کسی رفته؟

105 بازدید | 20 پست

چطوری درس میخونید آخه هم کتاباش خیلیه و زیاده همم وقت کمه چطوری پاس میکردین من میخام معدلم بالا بشه چیکار کنم جزوه هم ک نداره💔😭

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه امتحانات ، برو کتابچه های محام رو بخر  سوالات پیام نور و پاسخ تشریحی داره  من قشنگ ...

اخه ترم قبلی نمونه سوال خوندم اصن نمره خوبی نگرفتم

با یه برنامه ریزی به همه چی میرسی  میشه شهریه اش هم بگی چقده با هزینه کتابا؟

یک خورده ای شهریه کتابام پونصد بستگی داره هر ترم 

نمونه سوالات سری های قبل رو بخون، اکثرا از همونا سوال درمیارن، ولی اگر میخوای ارشد بخونی حتما کتاباشو بخون،منبع سوالات  کنکور ارشد از کتابهای پیام نور هست، معمولا پیام نوری ها بیشتر از بقیه دانشگاهها برای ارشد مجاز میشن

فکرکنم ۸نمره با استاده،میمونه ۱۲ نمره که سخت نیست،در طول سال بشین نکاتشو فقط خط بکش آخر ترم تو دو روز کتابو تموم میکنی ،حتما نمونه سوال بخون،برای ما یه وقتایی پیش میومد ۷۰درصد سوالا از دو یا سه ترم قبل بود ،من فارق التحصیلشم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
نمونه سوالات سری های قبل رو بخون، اکثرا از همونا سوال درمیارن، ولی اگر میخوای ارشد بخونی حتما کتاباش ...

ن کارشناسی هستم نمونه سوال ترم قبل خوندم فایده ای نداشت فوقش دوتا سوال تونستم جواب بدم بقیش جدید بود

فکرکنم ۸نمره با استاده،میمونه ۱۲ نمره که سخت نیست،در طول سال بشین نکاتشو فقط خط بکش آخر ترم تو دو رو ...

واقعا؟ولی بنظرم از نمونه سوالات نمیدن ک