2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۲

173 بازدید | 17 پست

سلام میشه برام تغیرات کنکور ۱۴۰۲ برام بگه تو هر سایت ی جور گفته

منع تحصیلی ندارم کنکور قبول نشدم امسال یعنی ۱۴۰۲ کنکور بدم امسال بنظر شما سال ۹۸ و ۹۹ امتحان دادم بعد رفتم خدمت 

جزئیات‌شهریور‌اعلام‌میشه

ولی‌دروس‌عمومی‌حذفه‌

تخصصیا‌میمونه

دونوبت‌کنکوره‌

تیر‌و‌دی‌

باتوجه‌به‌اینکه‌جزئیات‌اعلام‌نشده‌کسی‌چیزی‌راجب‌هنرستانیا‌و‌گروه‌هنر‌و‌زبان‌خیلی‌نمیدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره. بپرس

مرسی عزیزم

اون موقع که من دیپلم گرفتم نهم و دهم و یازدهم نبود،دوم وسوم دبیرستان می‌گفتیم 

الان اگر بخوام برای کنکور۱۴۰۲ آزمون بدم چیا بخونم؟

منابع رو میتونی بهم معرفی کنی،اخه منابع و انتشارات زیاده آدم گیج میشه،

عمومی هم که گفتن حذف شده،

سوال بعدیم برای ترمیم معدل کجا باید برم؟دبیرستان بزرگسالان؟

مرسی عزیزم اون موقع که من دیپلم گرفتم نهم و دهم و یازدهم نبود،دوم وسوم دبیرستان می‌گفتیم  الا ...

منابع کتاب؟ خب اختصاصی های دهم یازدهم دوازدهم هست فیزیکو شیمی زیست ریاضی ببنین یکی از آشنا ها ندارن ک بگیرین و اونارو بخونین چون کنکور با توجه به همون سال و نظام جدیده اگه منظورتون کتاب تسته ک خب. هردرسی متفاوته من واسه زیست خیلی سبز رو پشنهاد میکنم فراتر خواستین ایکیو البته نشرالگو هم خوبه واسه شیمی ده نشر الگو واسه شیمی یازده و دوازده میکرو واسه ریاضی هر سه پایه خیلی سبز خوبه واسه فیزیک ده نشر یا خیلی سبز واسه یازدهم میکرو واسه دوازدهمم هنوز اطلاع ندارم فراتر از همه ای اینا خواستین ایکیو جامع... 

واسه ترمیم معدل زیاد اطلاع ندارم اما فکر کنم دبیرستان هستش اما کدوم دبیرستان نمیدونم چون هنوز معلوم نیس و. وحرفاشون معلوم نیس. معلوم نیس میخواد چی بشه 

منابع کتاب؟ خب اختصاصی های دهم یازدهم دوازدهم هست فیزیکو شیمی زیست ریاضی ببنین یکی از آشنا ها ندارن ...

میدونی وقتی میخواستم کنکور بدم یکی بهم گفت انسانی بده راحتتر قبول میشی 

گفت روانشناسی و فلسفه و منطق و ارایه ادبی بخون کافیه،

منم همین کارو کردم و قبول شدم،مدیریت خوندم،

ولی پشیمونم چون دیگه برای ارشد نمیتونم برگردم علوم پایه،

مرسی عزیزم که جواب دادین،میگردم کتاب دست دوم پیدا میکنم 

خواهش میکنم. آره توی کتاب فروشی ها دست دوم هست خیلیم خوبه و هیچ تفاوت خاصی نداره.. امیدوارم ک قبول بشین ❤️ 

میدونی وقتی میخواستم کنکور بدم یکی بهم گفت انسانی بده راحتتر قبول میشی  گفت روانشناسی و فلسفه ...

آها خب نمیتونین فرهنگیان بخونین؟ همون انسانی هارو بخونین ک فرهنگیان بیارین؟ آخه راستش من فکر کردم رشتتون تجربیه سخته بخواین هر سه سالو اختصاصی ها تجربی رو جمع کنین اونم این درسا و این سطح رو.. ولی کار نشد نداره انسان به امید زنده اس. اگه تصمیمتون جدیه که حرفم رو نادیده بگیرین و انشالله ک قبولین

آها خب نمیتونین فرهنگیان بخونین؟ همون انسانی هارو بخونین ک فرهنگیان بیارین؟ آخه راستش من فکر کردم رش ...

آره رشته دبیرستانم تجربیه،ولی بخاطر اینکه سریع و راحت وارد دانشگاه بشم انسانی امتحان دادم🙃

بعد از کارشناسی هم ازدواج کردم هربار خواستم برگردم از اول همسرم نگذاشت،

ولی الان دلم میخواد یکبارم که شده تلاش خودمو بکنم یا قبول میشم یا نمیشم

آها خب نمیتونین فرهنگیان بخونین؟ همون انسانی هارو بخونین ک فرهنگیان بیارین؟ آخه راستش من فکر کردم رش ...

الان هیچ کتابی ندارم دقیقا باید سه سال رو جمع کنم 

ولی خوب میگم تمرکز کنم روی زیست و شیمی 

فیزیک و ریاضی رو فقط تست بخونم،زمین هم که کلا خوشم نمیاد ازش

آره رشته دبیرستانم تجربیه،ولی بخاطر اینکه سریع و راحت وارد دانشگاه بشم انسانی امتحان دادم🙃 بعد از ...

آره اینطوری حسرتش میمونه رو دلتون خیلی کار خوبی میکنین انشالله که قبولین