lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان بیاین دعا کنیم 68 بازدید | 7 پست امشب دعا کنیمبرای همه اونایی که یه درد گوشه قلبشون پنهونهبرای دل های شکسته، برای طاقت هایی که کم شدهبرای کسانی که مشکلات خستشون کردهبرای کربلایی شدنمون :)بیاین دعا کنیمشب عاشورای حسینی رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/05/16 | 21:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane_a عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 13342 دعا کنین من زودتر عروسی بگیرم و شغل خوب برای همسرم التماس دعا لایک کنین منم صلوات بفرستم اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...
123خ عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 9052 ان شالله همه حاجت روا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم منم دعا کنید سلامتیم برگرده
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 دعا کنین من زودتر عروسی بگیرم و شغل خوب برای همسرم التماس دعا لایک کنین منم صلوات بفرس ... ان شاءالله حاجت روا باشید الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 ان شالله همه حاجت روا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم منم دعا کنید سلامتیم برگرده ان شاءالله سلامتی کامل نصیبتون به حق این شب رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 التماس دعا 😞 محتاجیم شما هم با دل پاکتون برای من دعا کنین رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
123خ عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 9052 ان شاءالله سلامتی کامل نصیبتون به حق این شب ممنونم عزیزم ان شالله حاجت روا بشی عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم