یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم به نیت شما وعزیزان دیگه حدیث کساء ان شاءالله میخونم🥰♥🌱ان شاءالله حاجت روا بشید
بسم الله الرحمن الرحیم🤍اللّهمَّ عَجَّل لِوَلیّکَ الفَرَج💔اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن♥🌱اگر حاجاتی دارید بفرمائید تا براتون حدیث کساء بخونم،شمام لطفا منو دعاکنید💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ💛🌱لا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِین💚🍃 میشه برای سلامتی امام زمان و خانوادم و عاقبت بخیری مون و حاجات دلم صلوات بفرستید؟💔به من هم بگید تا براتون صلوات بفرستم♥🌱 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم💚🌱با کمال احترام درخواست دوستی و ارسال پیام به پی وی و چت کردن و تبادل نظر با آقایان ممنوع🌸🌱
اسمم فاطمه هست دعا کن آقا امام حسین تو این شب های عزیز معجزشو بهم نشون بده و منم حاجت رواشمو دست خالی از این محرم نرم😄اجرت با خود آقا امام حسین علیه السلام
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا