2821
2789
عنوان

بعد از ۵ سال

116 بازدید | 8 پست

سلام خوبین ؟دو سه روزه دارم تحقیق میکنم برای اقدام به بارداری

۵ سال و نیمه ازدواج کردیم . این هفته میخوام برم دندون پزشکی یکم بهشون برسم که بعد برم دکتر زنان اقدام کنم واسه بچه 

خودم ۲۱ شوهرم ۳۳ .... پلی کیستیک هم هستم.

بنظرتون بیارم یا بیخیال شم ؟؟ یجوری انگار میترسم ... 

وضع مالیمون هم متوسطه... مستاجریم.

ولی خانوادها خیلی میگن ک حمایت میکنن.

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟

بیار عزیزم الان وقتشه.من شرایط تورو داشتم همه حمایت میکنن شوهرمم داره بیشتر تلاش میکنه اضافه کار وایمیسته منم الان دوماهونیممه بعد ۵سال شوهرم ۳۷من ۲۹ دیکه وقتش بود ولی مستاجربم 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دکتر رفتم دندونپزشک رفتم بعد ۶ ماه اقدام خدا بهم داد

بسلامتیییی ... ایشالله سالم و صالح باشه

چجوری تصمیم قطعی گرفتی ؟؟ من هی دو دل میشم .. با خودم میگم نکنه با این کرونا و گرونی بچه بیارم بهم بگه چرا منو بدنیا اوردی

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟
بسلامتیییی ... ایشالله سالم و صالح باشه چجوری تصمیم قطعی گرفتی ؟؟ من هی دو دل میشم .. با خودم می ...

ان شاالله عزیزم ممنونم.همون یدونه باشه ادم میتونه براش آینده ایی بسازه شوهرم دودل بود ولی الان کاملا داره تلاش میکنه اینده یی خوب بسازه واسه نینیمون.واقعا بدون بچه نمیشه زندگی کرد یکیش خوبه تو این شرایط هم میشه هندل کرد

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +