2777
2789
عنوان

بچه ها امروز 🥺

291 بازدید | 11 پست

همسايمون واسه دخترش خرگوش خريدن تو پاركينگ بود ديروز ديدمشون مامانش گفت چون خيلى دوست داشته واسش گرفتيم گفتيم زود ميميره حالا اينم نميميره.. با اينكه فست فود دارن ميتونستن بهش كاهو بدن ولى هميشه من ميرفتم قفسش خالى بود ، امروز دخترش رفته بود پايين بعد دست خودش نبود انگار هى داد ميزد مامان من فهميدم خرگوشش مرده

حالا احساس ميكنم خيليا اينطورى پرنده يا خرگوش نگه ميدارن .. فقط ميخوان خودشون شاد باشن به اون حيوون بيچاره رحمشون نمياد 

حالم بده .. 😭😭

یک عدد چپی 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خودم قبلا دوتا از خرگوشام نميدونم چرا مردن يدونه هم مامانم گفت كلاغ برده امروز باز حالم بد شد

حالا زیاد ناراحت نباس دیگه گذشت

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

فکر کنم اشتباه میکنی ماهم خرگوش داشتیم وقتی کاهو میریختیم براش به چند ثانیه نکشیده همشو میخورد هیچ اثری نمیموند جز چند تا تاپاله😑

اصلا خودمونم غذا ندیم بهش بچها تند تند غذا میدن بهشون

فکر کنم اشتباه میکنی ماهم خرگوش داشتیم وقتی کاهو میریختیم براش به چند ثانیه نکشیده همشو میخورد هیچ ا ...

اخه میورد ولی فقط کاهوهای خراب بعد اونم کنار قفس میزاشت .. بعد من هروقت براش غذا میبردم میومد تا بالای قفس معلوم بود گرسنشه

یک عدد چپی