2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 81 پست
بنظرم خیاطی بدون الگو یاد بگیر  راحت تر و کاربردی تره و سریعتر

من با الگو یاد گرفتم و الگو کشی برام خیلی وقت میبرهولی در عوض تن پوش لباسا عالی و بدون پرو هستن

شما بدون الگو بلدید

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
من با الگو یاد گرفتم و الگو کشی برام خیلی وقت میبرهولی در عوض تن پوش لباسا عالی و بدون پرو هستن شما ...

الگوکشی دردسر داره و برای لباسای مجلسی و جذب خوبه ن هر چیزی

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیاطی عشق😍من خودم خیاطم. عالیه حتما اگه علاقه هم داشته باشی که نور علی نور

شما کار میکنید ؟

چندسال سابقه  دارید؟

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
من میرم کلاس خیاطی دیگه آخراشه.مدرک آرایشگری دارم.تزریقات دارم. مدرک تخصصی رنگ مو هم دارم. وای تاحا ...

تو که همشو رفتی بگو کدوم بهتره؟من رفته تو مخم برم رنگ  مو یاد بگیرم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

دوستان کجا رفتید؟ چقدر خوبه منم خیاطی دوست دارم انقدر بقیه بد گفتن ناامید شدم برم! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

مولر خوب نیست همه به من میگفتن برو آرايشگري

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
دوستان کجا رفتید؟ چقدر خوبه منم خیاطی دوست دارم انقدر بقیه بد گفتن ناامید شدم برم! 

عالیه به شرطی که اول علاااااقه داشته باشی صبر و باحوصله باشی

من ۱۰ ساله خیاطی میکنم البته قبلا زیاد بلد نبودم الان سه ساله کلاس میرم بطور عالی آموزش میبینم انواع لباسا میدوزم همه بدون پرو

از بین تمام دوختام عاشق دوخت پیراهن مردانه ام🙂 

تو که همشو رفتی بگو کدوم بهتره؟من رفته تو مخم برم رنگ  مو یاد بگیرم

همش درآمدش خوبه عزیزم.رنگ خوبه ولی خیلی خداییش ضرر داره.من حساسیت پوستی گرفتم

.شینیون عالیه.میکاپ.....همش خوبه.ناخن خوبه اپیلاسیون...خلاصه آرایشگری اگه زرنگ باشی کارت تمیز باشه خیلی درآمدش خوبه