2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 81 پست
خیاطی عشق😍من خودم خیاطم. عالیه حتما اگه علاقه هم داشته باشی که نور علی نور

😍چ خوب همه چی میدوزی؟؟

دلم میخواد اینقدر موفق بشم ک ی مغازه کوچیک بزنم برای خودم برام پارچه بیارن حتی وقت نداشته باشم بدوزم☹️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون میترسم کم بیارم ☹️ از این ک بی هنرم خیلی ناراحتم  دلم میخواد خودم کار کنم

نه بابا.من بلد نبودم خشتک شلوارمو بدوزم بخدا.الان ۸ ماهه رفتم کلاس بیا ببین چی میدوزم.....

یاد گیری فقط باید تمیز بدوزی همین

شال و روسری بدوز آنلاین بفروش راحت و بی دردسر

نه بابا.من بلد نبودم خشتک شلوارمو بدوزم بخدا.الان ۸ ماهه رفتم کلاس بیا ببین چی میدوزم..... یاد گیری ...

😍دقیقا من اصلا دست ب نخ و سوزن نمی‌زنم ک ی خشتک خودم پاره شد و درست کنم 

بعد اینجا ک هستیم اگ خیاطی بلد باشی می‌برنت تو کارگاه حقوقش ۸ تومن ب بالاس ماعی

😍چ خوب همه چی میدوزی؟؟ دلم میخواد اینقدر موفق بشم ک ی مغازه کوچیک بزنم برای خودم برام پارچه بیارن ...

هرچی که فکر کنی🤤😍بنظر من یه آدم باید دوتا چیز بلد باشه یک کتابخونی و یه هنر .دیگه هیچ چیز نمیتونه خستش کنه 

میشه واسه حل مشکلم صلوات مهمونم کنی دوست خوبم،حرف مردم هه  اینا به هوای بارونی میگن خراب...
حس میکنم چون هیچ کاری بلد نیستم ی آدم دست و پا چلفتی هستم

منم همینجوریم.زیربغل پیرهن بابام پاره شده بود مامانم گف بشین بدوز.دیدم بلدنیسم نخی ک توسوزن کردمو گره بزنم🤣دراین حدتوخیاطی خنگم.ولی خیلیییی دوس دارم لباس واسه خودم بدوزم.ی حس ذوق قشنگی داره.خیلی دوس دارم یادبگیرم ولی واسه دستو پاچلفتیم میگم یادنمیگیرم

اندکی صبر...🤍🌱

خب چرا این همه هنر داری ولی از هنرت درآمد زایی نمیکنی ؟؟؟

دو تا بچه کوچیک دارم.وقت ندارم.شوهرمم زیاد خوشش نمیاد کار کنم.ولی امسال میخوام برای عید شال و روسری بدوزم چند تایی هم مانتو بدوزم آن شالله برای عید آنلاین بفروشم ببینم چی میشه.

خب ببین من اراده اش دارم ولیی میترسم کم بیارم

من توی سه ماه نازک دوری تقریبا اصول اولیه رو یاد گرفتم،فکر کنم برای دیپلم باید ۵ماهذکلاس رفت

بعد الان نیازهای خودمو برآورده میکنم مانتو پالتو بلوز دامن پیراهن میتونم برای خودم بدوزم، دمی دستگیره و اینا می‌دونم برای خودم، تعمیرات لباس خودمونو انجام میدم 

و آموزش های اینترنتی مدلهای جدید رو راحت یاد میگیرم

فکر میکنم همین قدر هم کمک به اقتصاد خانواده ست

هرچی که فکر کنی🤤😍بنظر من یه آدم باید دوتا چیز بلد باشه یک کتابخونی و یه هنر .دیگه هیچ چیز نمیتونه ...

ببین من عاشق هنرم عاشق کتاب خوندن رمان خواندن دلم میخواد خونم پر از کتاب باشه 

می‌خوام کار کنم دستم پول باشه بتونم برای خودم هر کاری کنم خودم و به همه آرزو هام برسوننم