2777
2789
عنوان

خانومها بیایین بگم دوستم چکار کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 56 پست
عزیزم مگه اینکه طرف هرزه باشه و بی همه چیز  این خانوم آقاشون حرفای عاشقانه نمیزد بعضی زنام زیا ...

ما نمیتونیم تعیین تکلیف کنیم کی چطور مردی و رفتاری رو بپسنده

ایشون به صورت کاملا طبیعی!!! مثل اکثر زنا دلش رفتار  بامحبت

از نزدیکترین ادم زندگیش میخواسته که از نظر من چیز کمی نیست

علاوه بر اون لغت دیکتاتور و اهمیت بیش از حد به خانواده

خودش نشون میده جایگاه این زن تو خونه همسر سابقش کجا بوده

گذشت اون دوره ای که زنها مجبور بودن هر مزخرفی رو تحمل کنن خدا رو شکر اون دوره تموم شده!!! 

شوهر منم زیاد ایده آل نیس ولی نمیدونم چرا هیچ وقت ب جدایی و ابن کار ها فکر نکروم

ایده آل بودن شوهر  در نظرتون چجوریه؟

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب،الان رسیدیم ب این که خود زنه خوب نبوده،من نمیفهمم پذیرش این که یک نفر ممکنه مشکل داشته باشه انقد ...

14 سال طول کشید بفهمه این مرد دیکتاتور هست بعد بره تو ظرف عسل با یه طلافروش لابد اگر یه رمانتیک فقیر بود اخ و تف بود 

چه نسلی بشن مادرای آینده

چه جالب 14 سال طول کشید بفهمه جلل خالق نفر بعدی هم عجب دیگ عسلی بوده 

ما نمیدونم چرا چهارده سال طول کشیده

هزار و یک دلیل میتونه داشته باشه

کما اینکه اینکه زنها تا آخرین لحظه سعی میکنن زندگی رو حفظ کنن

بهرحال هر جایی آدم طاقتش تموم شد و فهمید اشتباه کرده

اگه میتونه بخاطر سالهای از دست نرفته عمرش باید برگرده

14 سال طول کشید بفهمه این مرد دیکتاتور هست بعد بره تو ظرف عسل با یه طلافروش لابد اگر یه رمانتیک فقیر ...

نه عزیزم اون مادر اینده خوبه که به دخترش بگه همه مردا ادم حسابت نمیکنن،همه مردا ایرانی همینن باهاش بساز،شما مادر میشی

دلیل نمیشه اگر ۱۲ سال پیش که طلاق مایه ننگ بوده طلاق نگرفته تا ابد هم نگیره

من الان خالم پسر بیست ساله داره از اول ازدواج شوهرش داره خیانت میکنه بش خالمم میدونست،ولی ب خاطر پسرش موند حالا میخواد طلاق بگیره،احتمالا یه سری هم پیدا میشن بگن بعد بیست سال فهمید؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اینم از مادرای الگو و نمونه آینده

مسلما و قطعا من از سرکارعلیه مادر بهتری خواهم شد

من حتما و حتما به فرزند دخترم یاد میدم اگه تو انتخاب مرد زندگیش اشتباه کرد برگرده و از قضاوت آدماهایی مثل شما هرگز تنرسه!!!! 

قضاوت ممنوع

تو زندگیه که طرف مقابل خوب نباشه باید جداشد حالا بعد ۱ روز زندگی یا ۳۰ سال زندگی

مهم روزیه که از طرف جدا بشی و مابقی عمرو خوش سپری کنی

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
 ما نمیدونم چرا چهارده سال طول کشیده هزار و یک دلیل میتونه داشته باشه کما اینکه اینکه زنها ...

14 سال طول کشید یه طلافروش پیدا بشه اگه کارگر بود 14 سال دیگم صبر میکرد امان از این زنای زیاده خواه و حقه باز

نه عزیزم اون مادر اینده خوبه که به دخترش بگه همه مردا ادم حسابت نمیکنن،همه مردا ایرانی همینن باهاش ب ...

گفتم که خیانت و هرزگی و بی همه چیزی و چند علت دیگه قابل پذیرش هست برای جدایی

ولی خواسته های زنانه ای که میشه صبوری کرد جای حرف داره 

خب شایدم یه سریا نمیخوان انقدر به خودشون توهین کنن که فقط برای این که سایه مرد بالاسرشون باشه هر خفت ...

من زن نیستم دختر هستم نسل من افتخار شماست که دخترانی شجاع و قوی چشم پاک و خانواده دوست تحویل جامعه میده