2777
2789
عنوان

خانومها بیایین بگم دوستم چکار کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 56 پست
شوهر منم زیاد ایده آل نیس ولی نمیدونم چرا هیچ وقت ب جدایی و ابن کار ها فکر نکروم

هیچ إدمی ایده آل نیست 😂😂

نکنه حسودیت میشه به دوستت 

میخوای توام یه حرکتی بزن دیگه 😒😒

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
شوهر منم زیاد ایده آل نیس ولی نمیدونم چرا هیچ وقت ب جدایی و ابن کار ها فکر نکروم

خب حتما زندگی باهاش برات راحته

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه یارو به زنش اهمیت نمیداده بعد خاک تو سر زنه ک ولش کرده؟عجب

ن عزیزم جدیدا مد شده اینجور چیزا بهونس همش وگرنه چرا ی مرد نباید دلگرم ب زندگیش باشه ؟طرفم معلومه شیشه خورده ااره خودش 

منم  آدم اوقش   میگیره شوهرت که تا دیروز لباس تنت بود از تنت دربیاری فرت بذاری یکی دیگه ...

چه تفکری دارید 

یعنی آدم چون تو انتخابش اشتباه کرده تا ابد خودش و بدتر از اون فرزندانش باید تاوان بدن؟!!!! 

وقتی شما همسر مناسبی نسیتی باید حذف بشی 

بعضی از مردها و زنها اصلا مناسب زندگی مشترک نیستن

تاوان بد بودن اونا رو نفر مقابل باید بده؟!!!:/

چه تفکری دارید  یعنی آدم چون تو انتخابش اشتباه کرده تا ابد خودش و بدتر از اون فرزندانش باید تا ...

بعضی از زنا کم مونده جلوی یک مرد سجده کنن

چقدر حقیرن بعضیا

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
چرا یه زن نباید دلگرم به زندگیش باشه،مشکل از مرده بوده شاید تا این حد مرد پرستی عجیبه

وا شما منظور متوجه نشدی ایشون گفته مرده خوب نیس خوب مرده ک اسکل نیس بیخودی خوب نباشه ک مث این میمونه شما برگردی بی دلیل ب یکی فحش بدی میشه ایا بی دلیل

چه تفکری دارید  یعنی آدم چون تو انتخابش اشتباه کرده تا ابد خودش و بدتر از اون فرزندانش باید تا ...

عزیزم مگه اینکه طرف هرزه باشه و بی همه چیز 

این خانوم آقاشون حرفای عاشقانه نمیزد بعضی زنام زیادی رودل کردن 

وا شما منظور متوجه نشدی ایشون گفته مرده خوب نیس خوب مرده ک اسکل نیس بیخودی خوب نباشه ک مث این میمونه ...

شما چند سالتونه؟ 

واقعا اینقدر همه چیز در نظرتون ساده و خوبه؟ 

بعضی از مردا /زنا بیمارن آدم زندگی مشترک نیستن

بیخود و بی جهت طرف مقابل رو آزار میدن

چیکار باید کرد؟ تا ابد بخاطر انسان بودن!!! موند و رفتارهاشونو تحمل کرد؟ خیر عزیز! زندگی کوتاهتر از اونیه که کنار همچین افرادی تباه بشه! 

وقتی میگه دیکتاتور یعنی عملا خانم تو زندگی حق تصمیم گیری نداشته یعنی این ک ادم حسابش نمیکرده کم چیز ...

ببین تمام مردهای ایرانی همینن شما دنبال جک تو تایتانیک هستی باید هر سال شوهر عوض کنی

شما منظورم تو نبودی حرص نخوری یه وقت

الان بنظر شما کار زن اشتباه بود ؟

جدا شدن از شوهر قبلیش کار خوبی بود و اشتباه نبوده

ولی اینکه متاهل بوده و رابطه ممنوعه داشته اوج بی شرفیش بوده 

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
کی گفته همه مردا همینن،پس چرا شوهر من یا پدر من نیست؟دلیل نیست یک زن انقدر حقیر بدونه خودشو و چون هم ...

عزیزم شما تابحال تامین بودی نفست از جای گرم در میاد هیچ وقت هم یکطرفه قضاوت نکن 100 در 100 اون خانوم هم یه جای کارش میلنگه 

خودت و مادر محترم هم خوب بودید که همسر و پدر خوب بودن