2789
عنوان

نفرین حقیقت

108 بازدید | 9 پست

عشقم ولم کرده رفته خانوادش یکیو براش نشون گرفتن ویس داد ک خانوادگفتن باید با همون ک اونا میگن ازدواج کنه..خیلی نفرین میکنم هم خدشو هم خانوادشو ک زندگیمو ب بازی گرفته بنظرتون میگیره؟ دلم اروم نمیشه

نفرین که بیشتر خرافاته ولی باقیش رو نمی‌دونم 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اونکه تاوان میده بی حساب کتاب نیست

ولی نفرین نکن تا خدا بجای تو تصمیم بگیره اگر بخدا باور داری

من یوقتایی آه میکشم از شدت درد قلبم .... جانسوزه... بلند شو و بقیه فرصت های زندگی و جوونیت رو نسوزون

در اخر تف تو روحش

اینجور ادما دیدم تهش هیچی نشدن عوضش دخترایی مثل شما قوی تر و ازدواج بهتری کردن

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
اونکه تاوان میده بی حساب کتاب نیست ولی نفرین نکن تا خدا بجای تو تصمیم بگیره اگر بخدا باور داری من ...

خیلی شکستنم ویس داده ک اره یکیو برام انتخاب کردن 😢😢خیلی شکستم به هزار جور

استارت سابقه دارم پسرها تا روزیکه خودشون نخوان کسی براش زن نمیگیره استارت چشمات رو باز کن گلم الان حوصله تایم ندارم ولی گلم اینا عاشق نیستن پسر عاشق باشه نمیره من عشقم بعداز ۸ سال ول کرد رفت مثله تو می گفتم ولی پارسال عقلم به خودش اومد

خیلی شکستنم ویس داده ک اره یکیو برام انتخاب کردن 😢😢خیلی شکستم به هزار جور

درکت میکن گلم من رفته بودم تو شوک اورژانس برام ارام بخش زد

ولی میگم بلند میشی و قوی تر میشی

و بهترین ازدواج میکنی

من دوستام بهم دلداری میدادن تجربیانشون میگفتن بدتر از من بود و دیدم چه ازدواج عالی کردن

میگقتن ارتباطمون با خدا پییشتر کردیم  کسی درد ما رو نمیدونست تو خودمون ریختیم 

و خدا روشکر شوهرشون صد درجه عالی تر از اون بشر از اب درومده و اون اقا هم سرنوشت خوبی نخواهد داشت شک نکن 

دیدم که میگم

نامردی تاوان داره حساب کتاب داره

من نفرین  نمیکنم ولی چند وقت یبار اه از نهادم بلند میشه همش میگم اه اسم دیگه خداست

صداش میکنم همین 

بهترشو میخام 

درکت میکن گلم من رفته بودم تو شوک اورژانس برام ارام بخش زد ولی میگم بلند میشی و قوی تر میشی و بهتر ...

مآله من بعد از۸ سال رفت ازدواج کرد با یک پرستار من مجردم الان پنج سال هست ازدواج کرده ولی مطمعنم با بهترین مرده دنیا ازدواج می کنم شاید دیر ازدواج کنم ولی یک ازدواج عالی دارم الان ۲۷ سال دارم

مآله من بعد از۸ سال رفت ازدواج کرد با یک پرستار من مجردم الان پنج سال هست ازدواج کرده ولی مطمعنم با ...

ایمانت به خدا باشه

دیر و زود داره همه روزی دارن پیش خدا

قسمت دارن

شمام داری