2777
2789
عنوان

کمکم کنیدبیخیال وآروم باشم

162 بازدید | 31 پست

واسه هررفتاری سریع گریه میکنم.نسبت بی بیخیالی های شوهرم زودرنج وگریه میکنم.یکی بهم بی محلی کنه گریه میکنم.کمکم کنید.بهم راهکاربدید

من که دیونه شدم 

من حالا در مقابل بی احترامی سکوت میکنم و لال میشم دارم تلاش می‌کنم واسه بهتر شدنم نشد که بشه

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گریه نمیکنم خودخوری میکنم کلا نشخوار ذهنیم زیاده ، فهمیدی به منم بگو... مثلا امروز یه حرف کوچیک از صب خ تا حالا بهمم ریخته ، اروم و قرار ندارم... از بس سرتو گوشی کردم که اروم بشم چشم و سرم درد اومد...  

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

منم امروز خیلی اعصابم خرد بعد اینهمه تحمل کردن و قربون صدقه رفتن نامزدم تا یه امروز و بی کار شد و فرصت پیدا کرد خانواده عزیزش و میخاد ببره علم گردونی ببینن و بمن گفته چی کار کنم اونام دلشون میخاد !یعنی من دلم نمیخاد !...خیلی کفریم کرده اعصابم بهم ریخته نمیدونم باید چطوری رفتار کنم که خشمم بخابه اعصابم خرده

من گریه نمیکنم خودخوری میکنم کلا نشخوار ذهنیم زیاده ، فهمیدی به منم بگو... مثلا امروز یه حرف کوچیک ا ...

اول خیلی دادوبیدادمیکردم عصبی بودم اماالان بیشترخودخوری میکنم.اگرم بیام علت رفتاریکی روبپرسم اونم آروم اماطرف مقابلم باعصبانیت جواب میده بیشترناراحت میشم 

عزیزم دچار hypersensivityهستی یعنی حساسیتت نسبت به حرف و رفتار دیگران خیلی زیاده

احتمالا با این ویژگی عزت نفس پایینی هم داری؟درسته؟

حساس بودن زیادت نسبت به نظر دیگران باعث کاهش عزت نفس و کاهش عزت نفس باعث حساسیت بیشترت ب نظر بقیه میشه پس ضربه های اون ها رو قوی تر میکنه 

دو نکته ای که هست اینه 

اول این که کمتر از دیگران تایید بگیر و تایید طلبی رو کنار بزار

با یه سری روش ها (خیلی طولانیه توضیحش ) باید پذیرش رو توی زندگیت یاد بگیری 

حالا یه روش خیلی باحال دیگه رو هم برات مینویسم

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

حیف اون مراواریدهات نیست که برای هر چی الکی می ریزی اصلا اینا ارزش گریه کردن دارن یاد بگیر به خودت بهاء بده نمی گم ضعیفی شاید ناز نازی هستی اما وقتی برای هر چیز تکراری اشک بریزی  دیگران تو را ضعیف حس می کنند از حالا تصمیم بگیر تا خواست اشکت بیاد خودت کنترل کن بگو ارزش ندار ه سریع ذهنت را منحرف کن