2777
2789

اگ کنکور دادی ترازت رو بگو؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم چجوری هدف انتخاب کنم واقعا موندم

هدفتو بذار پیراپزشکی ها حد وسط تجربیه 

و بعدم تلاش کن انقدم نگو هدف ندارم و هی فک کنی 

وقت هدر بدی ن ب جاش درس بخون

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

نمیدونم چجوری هدف انتخاب کنم واقعا موندم

پس برای چی رقتی تجربی 

لابد یه چیزی میخوای از این رشته !؟ 

من شخصا برای پزشکی رفتم تجربی اگر ۱۰ سالم پشت کنکور بمونم بازم براش میجنگم تا بهش برسم 

هدفتو بذار پیراپزشکی ها حد وسط تجربیه  و بعدم تلاش کن انقدم نگو هدف ندارم و هی فک کنی  و ...

پیراپزشکی چه رشته هایی هست بازار کار داره؟

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
پس برای چی رقتی تجربی  لابد یه چیزی میخوای از این رشته !؟  من شخصا برای پزشکی رفتم تجربی ...

منم همین هدفم بود ولی واقعا توانشو ندارم نمیتونم‌ پشت بمونم میخوام هر جوری شده سال دیگه دانشگاه قبول شم برم

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
پیراپزشکی چه رشته هایی هست بازار کار داره؟

پرستاری مامایی اتاق عمل هوشبری 

بله برا کسی ک زرنگ باش کار هست 

رشته های تاپ تر هم ک خیلی زیاد تلاش میخاد 

مث پزشکی دارو دندون فیزیو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز