2789
عنوان

شوهر هیز

816 بازدید | 5 پست

سلام دوستان متاهل اگه جای من بودین چیکار میکردین

من رفته بودم خونه پدر شوهرم ، که اینا یه فامیل دارن دختره میره خارج با لباس دو تیکه میرقصه پست میکنه اینستا ، همسر بی غیرتم هم دنبالش می‌کرد از زمان مجردی ، بعد جلو پدر و مادر شوهرم گفت بیا سمانه (اسم من)نگاه کن ببین میتونی تو هم مثل این برقصی؟منم داشتم تو آشپزخونه چایی می‌ریختم از این اتفاق میگذره ولی من یادم میفته خیلی ناراحت میشم الان دیگه دنبال نمیکنه، منم همونجا گفتم چرا که نه اگه منم مثل اون لباس دو تیکه تنم کنم همه میگن چقدر خوب میرقصه

ناگفته نماند که من خودم رقص تا حد کلاس بلدم و جوری نیستم که رقصام ساده باشه ولی از دست همسرم خیلی ناراحت میشم  حتی پدر شوهرم از حرف همسرم ناراحت شدن ولی چیزی نگفتن ولی نمیدونم چرا همسر نفهم من این چیزارو نمیدونه.....

با مرد هیز کار خاصی نمیشه کرد.

یه بنده خدایی هست خیلی خودش جذاب و پولداره. و بسیار هم هیزه. من هراز گاهی باهاش برخورد داشتم تو خیابون.

دیشب با خانمش دیدمش اصن دهنم باز موند.خانمش انقد زیبا بود بخدا حیف اون زن برای اون مرد هیز.نمیدونم دنبال چی میگرده اخه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برادر من این اینجوریه.یعنی وقتایی که شوهرم پیشش باشع وای شکنجس بخدا سه چیزایی نشونش میدی اعصابمو بهم میریزه.

منم خیلی حرص میخورم وبعرش جنگ میشه بینمون.ولی میگه برادر خودت نشکنم میده