2777
2789
عنوان

درآمد زایی

177 بازدید | 19 پست

بچه ها بیاین راه های درآمد زایی با گوشی رو پیشنهاد بدین چه کارهایی میشه انجام داد؟

نکته اینکه شرکت های تایپ و گویندگی که اومده همش کلاه برداریه، دیگه کار خاصی با گوشی پیدا نکردم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خیلی ها راستن

والا پیدا نکردم یکی ثبت نام کردم کانال اینام برام فرستاد ولی یا الکی ایراد میگرفتن یا میگفت باید ۲۰۰ تومن بدی فایل بگیری کلاه بردار از آب در اومد

انلاین شاپ ادمین اینستا و تلگرام میتونی برای فروشگاه های لباس که پیج ندارن یه پیج بزنی محصولاتشون ...

نمیدونم والا ولی اینا خیلی دردسر دارن، اگه میتونستم یه کار خوب پیدا کنم عالی میشد چون واقعا اوضاعم اوکی نی لازمه کار کنم

والا پیدا نکردم یکی ثبت نام کردم کانال اینام برام فرستاد ولی یا الکی ایراد میگرفتن یا میگفت باید ۲۰۰ ...

اونایی که پول می‌گیرن معلومه الکیه 

من خودم قبلا بودم 

خیلی هم خوب بود بدون این که پول بگیره