2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۰۰ تا 

یا حسین🖤🖤

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اگه میشه واسه من دل شکسته ک این روزا حالمم خوب نی  ۴۰ تا 🙂❤  دعا کنید برگرده با اینکه د ...

اگه اینجوریه گلم دعا کن خدا مهرش رو از دلت ببره نه اینکه برگرده 🙏🏻

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اگه میشه واسه من دل شکسته ک این روزا حالمم خوب نی  ۴۰ تا 🙂❤  دعا کنید برگرده با اینکه د ...

منم 15 روزه کات کردم فقط از امام رضا و امام حسین و خدا میخام مهرشو ببره❤

اگه اینجوریه گلم دعا کن خدا مهرش رو از دلت ببره نه اینکه برگرده 🙏🏻

متاسفانه اینجوریه خیلی آدم کثیفیه همش با دختراست و  فقد بخاطر اون کارا 

حتی به منم پیشنهاد داد گفت اگه میخوای با من باشی باید اون کار رو ---------- انجام بدیم 

الان من موندمو این بدبختی ها 

منم 15 روزه کات کردم فقط از امام رضا و امام حسین و خدا میخام مهرشو ببره❤

میفهمم خیلی حس بدی ب آدم دست میده 

اصن فک میکنی از زمین و آسمون داره برات بدبختی میباره 😭😭😭😭

متاسفانه اینجوریه خیلی آدم کثیفیه همش با دختراست و  فقد بخاطر اون کارا  حتی به منم پیشنها ...

گلم به امام حسین متوسل شو که یه آدم درست سر راهت قرار بده و اینو فراموش کنی خواهش میکنم ازت خواهرانه اصلا به برگشتش حتی فکر نکن

گلم به امام حسین متوسل شو که یه آدم درست سر راهت قرار بده و اینو فراموش کنی خواهش میکنم ازت خواهرانه ...

بخدا من اصن فک نمیکردم این جور آدمی باشه 

ولی وقتی ذاتشو فهمیدم خیلی شوکه شدم 

میخواست به منم تجاوز کنه حتی بهم پیشنهاد داد اونم چند بار .ولی قربون خدا برم هر بار میگفتم نه  

بخدا من اصن فک نمیکردم این جور آدمی باشه  ولی وقتی ذاتشو فهمیدم خیلی شوکه شدم  میخواست ب ...

خب پس گلم فکر این آدم کثیف رو بکن از سرت بیرون حیف تو گلم🌹🌹

[QUOTE=247723154]خب پس گلم فکر این آدم کثیف رو بکن از سرت بیرون حیف تو

با اینکه آدم چرتیه و اصن کثیفه 

ولی من دوسش دارم نمیدونم چرا حتی دوستامم میگن چرا دوسش داری هیج جوابی ندارم 

میگم نمیدونم 

واقعا حال و روزم خیلی بده تورو خدا واسم دعا‌کنید از این حال بیرون بیام ۰🙂