rouhieh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 8408 عنوان من احتیاج دارم 73 بازدید | 7 پست که یک هفته بعنوان یه پرستار کار و زندگی کنم. و یک هفته هم بعنوان یه مهندس کامپیوتر. تا بتونم بین این دو تا یکیو انتخاب کنم و برم سراغش لیسانس شو بگیرم😭😭😭😭کدومشون خوشحال تره و وقت ازادتری داره و شغلش به روحیاتم میخورع 1401/05/16 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرنگ عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 6936 شغلی ندیدم که طرف بگه مهندس کامپیوتر هستم فقط میتونی بری تو شرکتی جایی حسابداری اگه بلد باشی یا منشی گری و آفیس کار کنی. همون پرستاری بهتره
rouhieh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 8408 تا امتحان نکنی نمیفهمی.پس پر رو باش برو جفتشو امتحان کن 💪💪💪
rouhieh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 8408 شغلی ندیدم که طرف بگه مهندس کامپیوتر هستم فقط میتونی بری تو شرکتی جایی حسابداری اگه بلد باشی یا منشی ... اخه کلا باید تغییر مسیر بدم دیپلمم ریاضیه. باید زیست کلللی بخونم. میترسم پشیمون شم و سنم بالا بره کار ندن بم. ۲۶ سالگی تازه میرم دانشگاه
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 25880 پرستاری سخته.واقعا ارزششو نداره.شیفتای سنگین دارن.بی خوابی دارن.تو خونه همش خستن.تو بیمارستانم با صحنه های تلخ زیاد مواجهن.ما دیشب بیمارستان بودیم تو اون نیم ساعت یدونه ایست قلبی و کد قرمز داشتن.یه بچه تشنج کرده بود اورده بودن.دو تا تصادفی.یعنی من دوبار این چیرا روببینم دیگه نمیتونم زندگی کنم
rouhieh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 8408 پرستاری سخته.واقعا ارزششو نداره.شیفتای سنگین دارن.بی خوابی دارن.تو خونه همش خستن.تو بیمارستانم با صح ... اره ولی عادت میکنن انننقد میبینن. بعدم حس خوبیه خیلی مریضا هم با حال بد میان و خوب میشن میرن. و جنب و جوشش زیاده. دائما پشت کامپیوتر و در حال کار فکری نیستی😮💨