2777
2789
خو عزیزم من چند ماهی ی بار پریود میشم می‌خوام سیاهدانه و عسل بخورم صبح ها خونریزی زیاد بشه اشکال ندا ...

تو دوران پاکی رازیانه یا عرقش رو زیاد بخور عزیزم.

مرغ اصلا نخور.

زیر شکمتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده گلم.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوران پاکی رازیانه یا عرقش رو زیاد بخور عزیزم. مرغ اصلا نخور. زیر شکمتو با روغن سیاه دونه ماساژ ...

مرسی وقت گذاشتی گلمم⁦♥️⁩🌱😘

اسمم شادی ولی خودم غمگینم🤐
تو پریودی میشه بخورم عزیزم دارم میخورم هر صبح قبل ناشتا خواستم ببینم تو پریودی هم میشه خورد 

گفتم که باید زیر نظر متخصص باشی. من الآن از اینجا نمیدونم مزاج شما چیه، برات خوبه یا نه. آدم‌ها با هم فرق میکنن. محض احتیاط نخور. 

اگر تهران هستی، اسم خانم دکتر عالیه خامنه‌ای سرچ کن، وبلاگ دارن، از ایشون وقت بگیر و برو پیششون. بسیار خانم بااخلاق و باحوصله و باسوادی هستن. زیاد هم هزینه روی دستت نمیذاره، معمولاً داروهایی که معرفی میکنه چیزاییه که توی اغلب خونه‌ها هست. رژیم غذایی مناسب با مزاجت هم بهت میگه.

در عوضش رحم اینا تمیز میشه 

وقتی منع مصرف داره,نخوری بهتره

منم تنبلی تخمدان دارم,اگه به مرور و روزای عادی بخوری,دیگه لازم نیست تو پریودی,,,سیاهدونه خیلی گرمه,,میزنی ناقص میکنی خودتو خدای نکرده

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
گفتم که باید زیر نظر متخصص باشی. من الآن از اینجا نمیدونم مزاج شما چیه، برات خوبه یا نه. آدم‌ها با ه ...

ن عزیزم تهران نیستم ، مرسی وقت گذاشتی گلم 🌱⁦♥️⁩😘

وقتی منع مصرف داره,نخوری بهتره منم تنبلی تخمدان دارم,اگه به مرور و روزای عادی بخوری,دیگه لازم نیست ...

باشه عزیزم نمی‌خورم دیگه ، مرسی وقت گذاشتی قشنگم 🌱⁦♥️⁩😘