miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 16260 عنوان دوست داشتن 108 بازدید | 12 پست دوستان من یکی هست که خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم یا پیام بدم .سه ساله که همو میشناسیم .ولی خیلی مغروره .احساس میکنم اونم منو دوست داره .نمیدونم چه رفتاری باهاش داشته باشم تا باهام صمیمی بشه خدایا شکرت بابت همه چیز💚 1401/05/16 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98982 پیام بده وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 16260 خیلی فکرم درگیرشه .نمیتونم از فکرم بیرونش کنم خدایا شکرت بابت همه چیز💚
love_gorgha عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 815 پسر اگه دوست داشته باشه خودش میاد جلو،،،،هیچی حریف دل نمیشه حتی غرور،،،اونایی که دوست دارن و نمیگن از غرور نیست از پخمه بودنه ،،،،خودم پسرم
xll_asra_llx عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3010 ببین بهتره پیم ندی از نظر من اگه مهمی براش خودش پیم میده اون غرورش براش مهمه چون خودمم بیش از حد غرور دارم دارم اینو بهت میگم ممکنه حتی غرورتو بشکنه
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 16260 پسر اگه دوست داشته باشه خودش میاد جلو،،،،هیچی حریف دل نمیشه حتی غرور،،،اونایی که دوست دارن و نمیگن ا ... دیگه چیکار کنم .میدونم که اونم دوستم دارع خدایا شکرت بابت همه چیز💚
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 16260 ببین بهتره پیم ندی از نظر من اگه مهمی براش خودش پیم میده اون غرورش براش مهمه چون خودمم بیش از حد غرو ... اره راست میگی خدایا شکرت بابت همه چیز💚
love_gorgha عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 815 دیگه چیکار کنم .میدونم که اونم دوستم دارع از کجا میدونی؟
xll_asra_llx عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3010 اره راست میگی زیاد باهاش صمیمی نشو فک نکنه از اون دخترایی که فورا رل میزنه و فلان هرچی سنگین تر و مغرور تر بهتر😂❤️اینو مامانم میگه بم
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 16260 از کجا میدونی؟ از رفتارهاش وحرفاش خدایا شکرت بابت همه چیز💚
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 16260 زیاد باهاش صمیمی نشو فک نکنه از اون دخترایی که فورا رل میزنه و فلان هرچی سنگین تر و مغرور تر ... اره موافقم خدایا شکرت بابت همه چیز💚