mamanrangiiin مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 928 عنوان ادم های سمی 327 بازدید | 13 پست بچه ها کتاب ادم های سمی رو سفارش دادم بی صبرانه منتظرم به دستم برسه از بین شما دوستان کسی بوده این کتابو خونده باشه؟ 1401/05/16 | 08:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18150 بعدش والدین سمی رو هم بخون یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
mamanrangiiin مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 928 بعدش والدین سمی رو هم بخون دقیقا همین قصد رو داشتم این کتابو تموم کنیم بعدیش والدین سمی هست
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7594 من والدین سمی رو خوندم، آدمهای سمی رو هم دارم، ولی هنوز نخوندم.
mamanrangiiin مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 928 من والدین سمی رو خوندم، آدمهای سمی رو هم دارم، ولی هنوز نخوندم. والدین سمی چطور بود؟
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18150 دقیقا همین قصد رو داشتم این کتابو تموم کنیم بعدیش والدین سمی هست سومی رو هم بذار باجگیری عاطفی و چهارمی رو نیمه ی تاریک وجود و پنجمی اثر مرکب امیدوارم به رشد و برکت برسی 😊✌💟 یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7594 والدین سمی چطور بود؟ تقریباً همش اطلاعاتی بود که میدونستم. ولی خوبیش این بود که همهی اون اطلاعات دستهبندی شده و یکجا بود... مثلاً والدین معتاد و ... هر کدوم چه آسیبی میتونن به بچه بزنن ... اطلاعات این شکلی داشت.
mamanrangiiin مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 928 سومی رو هم بذار باجگیری عاطفی و چهارمی رو نیمه ی تاریک وجود و پنجمی اثر مرکب ... ملت عشق چی اونو نخوندی؟
mamanrangiiin مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 928 تقریباً همش اطلاعاتی بود که میدونستم. ولی خوبیش این بود که همهی اون اطلاعات دستهبندی شده و یکجا بو ... بهتره بخونم پس
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18150 ملت عشق چی اونو نخوندی؟ ملت عشق و شفای درون و معجزه ی شکرگزاری بیشتر حالت شکرگزاری و عشق بازی با خدا دارن اون کتاب ها روانشناسی و روانکاوی هستن یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
mamanrangiiin مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 928 ملت عشق و شفای درون و معجزه ی شکرگزاری بیشتر حالت شکرگذاری و عشق بازی با خدا دارن اون ک ... پس اول اونایی ک گفتی رو میخونم ❤️❤️
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18150 پس اول اونایی ک گفتی رو میخونم ❤️❤️ همزمان بخونی مشکلی پیش نمیاد فقط شکرگزاری برنامه ای هستن که باید انجام بدی باج گیری عاطفی هم در مورد آسیب های والدین به بچه هاس . و فوق العاده یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
mamanrangiiin مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 928 همزمان بخونی مشکلی پیش نمیاد فقط شکرگزاری برنامه ای هستن که باید انجام بدی باج گیری ... حتما میخونم شما خیلی کتابخون هستین انگار 😍😍
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18150 حتما میخونم شما خیلی کتابخون هستین انگار 😍😍 خیییییییلی میمیرم برای کتاب و خوندن 😍کل بچگی من یه دوچرخه بود و یه کتاب و یه هاپو تو خون و جونم رفته این سه تا 😂الانم موقع رانندگی و کارای خونه و شخصی هم کتاب صوتی گوش میکنم . موقع خواب کتاب های صوتی انگیزشی یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan