2777
2789
عنوان

من مقصرم؟

154 بازدید | 10 پست

۶ماه میشه ازدواج کردم ولی خانواه همسرم بامن راحت نیستن..البته اوناشهرستانن وماهی یکبار تقریبا ما میریم اونجا ولی اونا اصلا نمیان جز پدرومادرهمسرم .

مثلا یه گروه خانوادگی دارن که همه خواهرا ووبرادرا وسه تاعروسشون هستن ولی من نیستم..خب منم عروسشونم..

اصلا بهم زنگ نمیزنن هیچکدوم ازعروسایاحتی پیامکی..خواهرشوهرم هم خودم اگه زنگ نزنم دیر به دیر سراغی ازم میگیره..درحالی که میبینم به همسرم پیام میده وزنگ میزنه مرتب من خیلی تلاش کردم مثلا پیام دادم حالشون روپرسیدم،زنگ میزدم وگاهی چون بچه های کوچیک دارن عروسام براشون هدیه کوچیک یاخوراکی میخریدم وقتی میرفتم میبردم .ولی هم عروسم حتی ازم یه تشکرخشک وخالی هم نمی‌کرد.. 

خیلی محترمانه باهاشون رفتار میکنم،هیچوقت دست خالی نرفتم پیششون،ولی بازم اونا باهام سردن..

وقتایی که همسرم میگه بریم شهرستان ته دلم میگم کاش نریم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برام مهم نیست عادت کردم

ولی اونا منو مقصر میدونن .میگن حالی ازمون نمیپرسه

اونا همییییشه با من بَدَن ولی در ظاهر خوبن.سعی میکنن تیکه بندازن

منم حوصله شونو ندارم فقط حضوری حرف میزنیم

دقیقا دیقا عین من

اون روز برای دختر برادرم گل سر  خریدم آخه خیلی دخترش میاد بغلم میکنه .بوسم میکنه..بعد موهاش روخوشکل کردم گفتم بدو برو بگو مامان خوشگل شدم؟؟ولی هم عروسم هیچی نمی‌گفت..کلی خوراکی بردم دیدم هیچی نمیگه..تولد پسرش بهش پول دادم رفت خونشون.. حداقل انتظار داشنم یه تشکر کنه ولی اصلا..

من واسه دل بچه ها اینکارو میکنم نه تشکر البته ولی خب به آدم‌برمیخوره

من برام مهم نیست عادت کردم ولی اونا منو مقصر میدونن .میگن حالی ازمون نمیپرسه اونا همییییشه با من ب ...

آخه من ازشون کمی دورم..حضوری کم میبینمشون..وقتی دیدم‌زنگ وپیام میدم ولی اونا هیچ.. منم موندم چه کنم

من نهایت دویاسه ماهی یه بار ببینمش خواهرشوهرم رو

نمیدونم چرا عروس ها انتظار دارن همه بهشون زنگ بزنن و تحویلشون بگیرن خوب شما انتظار الکی دارین مگه مادر زن ها و پدر زن ها یکسره به داماد ها زنگ میزن احوال میپرس یا میگن بیا توقع نباید داشت 

اون روز برای دختر برادرم گل سر  خریدم آخه خیلی دخترش میاد بغلم میکنه .بوسم میکنه..بعد موهاش روخ ...

من همین الانم ناراحت میشم و غصم میگیره که اینا چرا اینجورین

ولی دیگه عادت کردم به این رفتارا .چه کنم دیگه

فقط نباید محل بدی بیخیال شو 

نمیدونم چرا عروس ها انتظار دارن همه بهشون زنگ بزنن و تحویلشون بگیرن خوب شما انتظار الکی دارین مگه ما ...

من مادرشوهرم مرتب بهم زنگ میزنه..ومادرپدرخودم هم بااینکه تویه شیرین مرتب به همسرم هم زنگ میزنن هم پیام میدن.به هرمناسبت مثل روز مرد،عید غدیر پدرم هدیه میگیره میاره..

اما ازخواهرشوهروهم عروس وبقیه فامیل همسرم اصلا بااینکه من خیلی احترام میزارم