2777
2789
عنوان

نصف شبی لولو بخورتتون

101 بازدید | 17 پست

لولووووووو تاپیک ترسناک پر از داستان و خاطره 

ترسناک بگین این سگ بترسیم خوشکلا  بیشتر خوابمون نبره فیلم ترسناکم معرفی کنیم باهم کلا نصف شبی حوصلم سر رفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه سب داشتم میخوابیدم دیدم یکی جلو در اتاقه انقدر خوابم میومد پشتمو کردم بهش خوابیدم😂😂😂فیلم تر ...

وای خدا نکشتت حالا اگه تو فیلم بود پامیشد میرفت دنبالش ببینه کیه چیه 

توی یه تیمارستان نوجوانان شب های که رد برق میزد و بارون شدید بود طوفان میشد یه بیمار گم میشد. جسد بیمارا با چشم باز رو به آسمون پیدا میشد ک بدنشون با چاقو زخمی شده بود

همه به پرستار اون شیفت شک کردن چون دقیقا در شیفت اون بیمارا میمردن..بعد پلیسا که اون پرستار رو گرفتن و پرستار با ملافه خودشو توی زندان دار زد

وای خدا نکشتت حالا اگه تو فیلم بود پامیشد میرفت دنبالش ببینه کیه چیه 

😂😂😂خب این بده فضولن دیگه من خیلی اتافقا برام افتاده پشتمو کردم به جنا خوابیدم دوباره صب چشمو باز کردم دیدم از پایین یکی دستمو گرفته با اون دستم دستشو زدم کنار دوباره پشتمو کردم خوابیدم بعدش پاشدم دیتم خیلی درد میکرد ولی جنا چقدر بهم میخندن😂😂😂

یه شب خودم نصفه شب خواب بودم بعد تو عالم خواب یه صداهایی میشنیدم بیدار شدم احساس کردم در باز بوده گربه اومده داخل خونه قشنگ نشسته بود جلو تختم نگام میکرد منم پتومو انداختم روش فرار کردم  بعد که به خودم اومدم دیدم در قفل بوده اصلا چیزی اونجا نیست 

یه شب خودم نصفه شب خواب بودم بعد تو عالم خواب یه صداهایی میشنیدم بیدار شدم احساس کردم در باز بوده گر ...

عه جنا میگن خودشون گربه میکنن ما این اتفاقا داشتیمو که با ملاقع میزنه سر گربه گربهه به حرف میاد پس فردا شوهر همون زنه میمیره عمه مامانم اسمشم نرگسه