2777
2789
عنوان

با چه دعا ختم نذری حاجت گرفتین

906 بازدید | 22 پست

هرکسی از هر دعا ختم یا نذری حاجت گرفته بیاد بگه ان شالله خدا حاجت دل همه ارو روا کنه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۳ ماه اقدام بودم ماه آخر نذر کردم هر شب ۱۰۰ تا صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرستم و گفتم اگه خدا بهم اون‌ماه اولاد بده چون اسفند بدنیا میاد روز ولادت آقا امام زمان هر سال یسری لباس نوزاد بگیرم ببرم بهزیستی و خداروشکر باردار شدم و تاریخ تقریبی زایمانمم ۱۷ اسفند دقیقا روز نیمه شعبانه

من ۳ ماه اقدام بودم ماه آخر نذر کردم هر شب ۱۰۰ تا صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرستم و گفتم اگه ...

خداروشکر ان شالله به سلامتی فارغ بشی و دلت شاد بشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
تو بارداریم مشگلی داشتم استراحتی بودم برای اون نذر کردم خوب بشه و استراحت مطلق نباشم 

ان شالله همیشه سلامت و دل شاد باشی

حاجتت چی بود گلی ؟

سلام... امیدوارم حالت حسابی خوب باشه... تو یه تایپیک دیدم نوشتید با چله نماز جعفر طیار... با کسی که دوسش داشتید ازدواج کردید... سوالم اینه اون شخص شمارو می‌شناخت یا اینکه یه طرفه بود؟؟؟ ببخشید بی ربط پیام گذاشتم.. بهترین ها رو براتون آرزو میکنم💓🙏

من برای دخترم که قرار بود عملش کنن سفره حضرت رقیه نذر کردم  

واقعا دکترش بعد عمل  میگفت عمل سختی بود میگفت من تو این همه سال که جراحی انجام میدن با اطمینان میگم موفقیت عمل کار خدا بود

البته بابام هم چهل شب نماز شب نذر کرده بود من خودمم به نمازشب خیلی اعتقاد دارم

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .