فحشهای بد دادن به خودم وپدرومادرم بچه هامم نفرین کردن .الان موندم نذر بدم بهشون دعوت کنم نکنم .خودمم از امام حسین خجالت می کشم چون نذره شما راهکار بدید که چطوری بهشون نذری رو بدم ؟
ما با برادرشوهرم قهریم نذری داشتن پسرش آورد در خونمون منم چند روز دیگه نذری دارم میدم بچه خوا ...
بازم خوبه برای شما
من که عمه هام قهر نیستن ولی بابام قهره باهاشون
اونا نذری میارن ولی بابام میگه من نذری نمیدم بهشون
میگم زشته بابا مبشنون بد میشه
میگه نه
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسی که بچتو نفرین کرد نذر ببری؟ امان حسین هم راضی نیست
نظری درمورد قسمت اول حرفتون ندارم چون نمیدونم چی درسته چی غلطه و باید چیکار کنه . ولی به نظرم اینجوری از طرف امام حسین نظر یا حکم دادن خیلی درست نباشه 🌹
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹
فکر میکنم آدم درستی رو برای ریپلای کردن انتخاب نکردم وگرنه هرآدم عاقلی میفهمه حرف من در کمال احترام به شما بود و شما..... من هیچوقت جای کسی حرف نزدم. موفق باشین
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹