2777
2789
ما با برادرشوهرم قهریم نذری داشتن پسرش آورد در خونمون منم چند روز دیگه نذری دارم میدم بچه خوا ...

بازم خوبه برای شما 

من که عمه هام قهر نیستن ولی بابام قهره باهاشون 

اونا نذری میارن ولی بابام میگه من نذری نمیدم بهشون 

میگم زشته بابا مبشنون بد میشه 

میگه نه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بچتو نفرین کرد نذر ببری؟ امان حسین هم راضی نیست

نظری درمورد قسمت اول حرفتون ندارم چون نمیدونم چی درسته چی غلطه و باید چیکار کنه . ولی به نظرم اینجوری از طرف امام حسین نظر یا حکم دادن خیلی درست نباشه 🌹

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

ببخشید عزیزم نذری برا اونیه ک واقعا محتاجه من نمیدونم چرا نذریا بیشتر فامیل بازیه

دقیقا.مورد دیدم در و به روی نیازمند باز نکردن که غذا ندن یه وقت واسه فامیلای ثروتمندش کم نیاد راضی باشن از حجم غذایی که میبرن

اگر میدونی ببری پس نمیدن بده کسی ببره ولی اگر آدمایی هستن که ممکنه قبول نکن و پس بفرستن نده چون کدور ...

نمیدونم حتی می ترسم بچه هامو پس بزنن اخه خاطره خوبی از مادربزرگ وعمه هادارن

خدایا شکرت

عزیزم نذر رو باید بدید به نیازمند چرا میدین به فامیل و دوست و اشنا؟

نمی دونم از قبل ازدواج اینطوری نذر کرده  منم تا الان  نگفتم به کی بده .محله های پایین هم می بره

خدایا شکرت

اووف حالا شما جای امام نفرمایید

فکر میکنم آدم درستی رو برای ریپلای کردن انتخاب نکردم   وگرنه هرآدم عاقلی میفهمه حرف من در کمال احترام به شما بود و شما..... من هیچوقت جای کسی حرف نزدم. موفق باشین 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

امام حسین ک قهر نمیشناسه . بهشون بده باهاشون خوب باش  ولی اینو گوش کن . دفعه بعد بهتره ک تو دع ...

کاری نداشتم زندایی شوهرم زنگ زد که همه فامیل میرن محل کار شوهرم من بعد دوساعت رفتم دعوا بدتر شد

خدایا شکرت