2777
2789

نه

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نازایی نمیاره .من چندین سال پیش خوردم و الان دوتا بچه دارم

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
مگه جوشات در چه حدیه که راکوتان میخوری؟ 

رو کل بدنم جوش بود

خیلی هم مقاوم

دکتر اول ۱ قرص و چنتا کرم داد بهم ولی خیلی جواب نداد

گفت اگه همینجوری بمونه حتی اگه کاریش نداشته باشی هم سوراخ میشه

الان که راگوتان میخورم کاملا رفته

کاربری مال ۲ نفره🦥
رو کل بدنم جوش بود خیلی هم مقاوم دکتر اول ۱ قرص و چنتا کرم داد بهم ولی خیلی جواب نداد گفت اگه همی ...

من حدودا از ۱۴ سالگی جوشای خیلی بدی میزد کمرو و بازوم اونموقع ها رفتم دکتر گفتن به خاطر دوران بلوغه و برطرف میشه . برطرف که نشد هیچی بدتر هم شد سال به سال و اون قدر کمرم جوش و جای جوش بود که روم نمیشد برم دکتر . تا امسال دل زدم به دریا و رفتم دکتر . اصلا به من نگفت راکوتان بخور ۳ تا قرص بهم داد و یه اسپری ضد جوش ۳ ماه استفاده کردم بعد یکی از قرصا رو قطع کرد و یه پماد اضافه کرد . الان اصلا دیگه جوش نمیزنم جای جوشا هم روز به روز کمرنگ تر میشه. این رو هم بگم اصلا جای جوشای من حالت فرو رفتگی پیدا نمیکرد

من حدودا از ۱۴ سالگی جوشای خیلی بدی میزد کمرو و بازوم اونموقع ها رفتم دکتر گفتن به خاطر دوران بلوغه ...

نمیدونم والا

من این راگوتان خیلی خوب روم جواب داده

کاربری مال ۲ نفره🦥
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز