2777
2789
عنوان

چاقی

331 بازدید | 11 پست

دارم داغون میشم 20 سالمه این چن سال بابت کنکور درسا بیشتر خونه بودم اضافه وزن گرفتم، دوست صمیمی ندارم تنها تر از همیشم، گهگاهی بیرون میرم ولی اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده، دکتر تغذیه هم رفتم رژیمشو نتونستم ادامه بدم، هی کم میارم شروع میکنم زیاد خوردن، کسیو ندارم باهاش حرف بزنم، بعضی اوقات فکر خودکشی میزنه به سرم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رژیم که گرفتی در کنارش قرص کاهش اشتها بهت نداد؟ 

رژیم های دکتر فائزه عسکری خیلی آسون و خوبه 😍 من پارسال گرفتم و توی سه ماه به وزن دلخواهم رسیدم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چون چاقي ميخواي خودكشي كني😑 ومني كه١٦٥،٦٨ ميخوام ٧٠،٧٥بشم

من اصن ارتباط اجتماعیم خوب نیس خیلی خجالتیم اصن اعتماد به نفسم ندارم بیرونم کم میرم اصن چرا زندم

نه بهم قرص ندادش اصلا

یه قرص گیاهی میدن در کنار رژیم که هم چربی سوز قوی هست و هم اشتهاتو کم میکنه و اصلا حس گرسنگی نداری و سریع لاغر میشی و هر چی هم که دلت میخواد میخوری ولی به اندازه ای که دکتر تعیین کرده...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...