2777
2789
عنوان

تبلیغ تست ژنتیک

61 بازدید | 4 پست

خواهشا مسئول سایت این تبلیغ وحشتناک رو بردارین از تو سایت.آدم تو شرایط عادی و نرمال اینو می بینه وحشت میکنه چه برسه به کاربرایی که باردارن.همین که یه صفحه ای رو باز میکنی یهو این جلو چشم ظاهر میشه😱😨

خیلی عکسش ترسناکه.یعنی چی که مثلا تست ژنتیک بده تا بفهمی از کدوم قاره ای😱

حالا مثلا ما انقد بی دغدغه و بیکاریم که بخوایم بدونیم از کدوم قاره  هستیم😒

ولی اونقدرام که گنده‌اش میکنید ترسناک نیستا.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟شما کجای تهرانی؟من میخوام کمک حسابدار بشم و حسابداری یاد بگیرم ولی نمیدونم کجا الان یک ماهه به هر کس که تو دیوار و همشهری آگهی میزنه پیام میدم دانشجو نمیخوان و کمکی نمیکنن .میشه بگید چیکار کنم خیلی نیاز دارم.

سلام عزیزم خوبی؟شما کجای تهرانی؟من میخوام کمک حسابدار بشم و حسابداری یاد بگیرم ولی نمیدونم کجا الان ...

سلام من تهران نیستم دوست عزیز.نمیدونم چرا این سوال رو اینجا مطرح کردید🤔ولی باید بگم که من یه دوره چندجلسه ای آموزش نرم افزار هلو رو تو نمایندگیش که تو شهر خودمونه پاس کردم.سی دی و جزوه آموزشی و یه نسخه خام برنامه رو جهت یادگیری بهم دادن.توی خود نرم افزار هم یه فایل کامل راهنما داره که همه چیز رو واضح توضیح داده.

بعدشم که رفتم سرکار(کمک حسابدار بودم)تو مدت یک هفته آزمایشی اونجا بودم و کامل کار رو یاد گرفتم و راه افتادم.خیلی آسون بود😊 

شما هم یه پرس و جو کن تا نرم افزاری که بیشتر کاربرد داره رو یاد بگیری.

براتون آرزوی موفقیت میکنم