2821
2789
عنوان

سوال

159 بازدید | 13 پست

سلام. بچه ها یه سوال:چند وقته با دوستم که ده سال با هم بودیم قطع رابطه کردم.  چون یه روز جمعه قرار بود به جای همکارم برم سر کار و شب قبلش با دوستم رفته بودیم بیرون و بهش گفتم که قراره جمعه برم سر کار. گفت وای چرا می خوای بری. نرو. خیلی حقوق می دن بهت واینا. بعدم گفت من نمی ذارم فردا بری سر کار. یا امشب کات می کنیم یا جمعه نمی ری سر کار. من اصلا شب می خوام بیام خونتون. و زنگ بزن بگو فردا نمیام. گفتم نمی تونم قول دادم. ولی اون ناراحت شد و رفت. بعدشم جواب تلفنامو نداد. الانم دو هفته ست خبری نداریم از هم. یعنی کار بدی کردم اون شب ب حرفش گوش نکردم ناراحت شد. دوباره زنگ بزنم بهش؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه دوستایی دارید در این حد یعنی دخالت میکنن در تصمیماتتون 🙄

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
نه زنگ نزن  کار اشتباه اون کرده  نه هر قصاب ماهر میکند پوست نه هر نون نمک خور میشود دوست

انقد ناراحت شدم از این کارش که نه استوریاشو نگاه می کنم نه لایکش می کنم.

چه دوستایی دارید در این حد یعنی دخالت میکنن در تصمیماتتون 🙄

مثلا خودش گفت از روی دلسوزی می گم نرو. ولی می دونی چرا این کارو کرد. چون  زیادی تحویلش می گرفتم. بعضی وقتا که دعوامون میشد توهین می کرد بهم. صداشو بالا می برد. منم هیچی نمی گفتم بهش. حرمت آدمو نگه نمی داشت. اصلا فرض من یکی مقصر باشه توی یک مساله. آیا اون طرف حق داره توهین بهش بکنه؟؟ 

حالا هم انقد از چشمم افتاده که دیگه استوریاشو نمی بینم. می دونی چرا.

مثلا خودش گفت از روی دلسوزی می گم نرو. ولی می دونی چرا این کارو کرد. چون  زیادی تحویلش می گرفتم ...

هر دوستی دوره داره 

دویتی دوره دانشگاه 

دوره سرکار 

دوره مجردی 

دوره متاهلی ...

بعضیها برای تمام دوران هستن 

بعضیها نه عزیز 

الان من یه دوست دارم ۳۰ ساله باهمیم 

ولی یه دوست داشتم فقط چهارسال دانشگاه بعد دیگه نه اون نه من همو ندیدیم 

خودت تعیین کن برا خودت کی به دردخوره یا نه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
سی ساااللل؟؟؟؟ ماشاالله. چطور اینقد ادامه پیدا کرد؟ 

نمیدونم از خواهرام بهم نزدیکتره عزیز

رابطمون اینجور نی که رفت و امد زیاد باشه بیشتر تلفنی چون از هم بعد ازدواج دورشدیم