2821
2789
عنوان

راهکار بدید😑😂

62 بازدید | 10 پست

چطوری مامان بابامو راضی کنم بچه گربه dsh بگیرم بیاریم تو حیاط تو دیوار یکی دیدم یک و نیم ماهشه تقریبا  

دلم خیلی میخاد شب و روز ب فکرشم هیچکیم درکم نمیکنه هففف😞😞😞

کار بلدا راهکار بدین تو رو خدا😑😂😞🤕

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دوست دارم ولی دوستم میگه خیلی مراقبت میخواد مثل یه بچه صب تا شب باید مواظبش باشی غذا درست کنی جاش تمیز کنی حمومش کنی 

من حال ندارم اینکارارو برا خودم بکنم😂

پول جمع کن بخر  وقتی آوردیش خونه یه مدت غر میرنن بعدش خودشون خوششون میاد😂

پول که دارم چطوری بگیرم از دم در کسی متوجه نشه😑

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !

بخر بیار تو عمل انجام شده قرار بگیرن 🙂😂

تهش جفتتونو میندازن بیرون🥲😂

ولی جدا من مامانم نمیزاشت تتو بزنم هی میگفت پوستتو میزنی داغون میکنی و... 

منم یه اوکی از بابام گرفتم رفتم زدم اومدم خونه 

مامانمم مجبور شد کنار بیاد🙂

[QUOTE=247669306]خواهش و التماس[/QUOTE

چقدر خسته شدم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792