2777
2789
عنوان

بارداری

88 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کیا لکه بینی دارن بصورت لکه های سیاه و قهوه ای.۹ هفتمه.۱هفته پیشم سونو دادم همه چیز نرمال بود از قبل سونو لکه بینی دارم.از اول بارداری ام شیاف و امپول میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره داشتم از هفته۴بارداری.لکه های سیاه و قهوه ای خطرناکه؟اخه هردفعه رفتم سونو گفت همه چیز خوبه

لکه بینی نباید داشته باشی اگه فعالیت زیاد میکنی فعالیتت‌ کم کن بیشتر استراحت کن با دکترت هم حتما تماس بگیر 

انشالله چیزی نیست، ولی شیاف بزار و حتما حتما استراحت کن، راه نرو. منم وقتی باردار بودم داشتم، طرفا ...

شما هم شیاف و امپول استفاده میکردی؟لکه بینیت بخاطر چی بود تشخیص ندادن؟چطوری تا هفته۱۲ قطع شد؟خودبخود؟

شما هم شیاف و امپول استفاده میکردی؟لکه بینیت بخاطر چی بود تشخیص ندادن؟چطوری تا هفته۱۲ قطع شد؟خودبخود ...

نه گلم تشخیص ندادن،گفتن شاید بر اثر فعالیت یکم از جفت بلند شده و خونریزی کردی، هم امپول پرولوتون هم شیاف.

دیگه با استفاده اینا و استراحت خییییلی زیاد قطع شد.

قدیمیا میگن لکه بینی مال پسره 😆 بچه منم پسره.

اول خون قرمز بود، بعد لکه قهوه ای و مشکی شد اخرم قطع شد.

🌷توکلتُ علی الله🌷

[QUOTE=247663412]نه گلم تشخیص ندادن،گفتن شاید بر اثر فعالیت یکم از جفت بلند شده و خونریزی کردی، هم امپول پرولوتون هم ...[/QUO

منم استراحت مطلقم.سر پا ایستادنم در حد۵دقیقست نشستنم هم همینطور.اینجوری خوبه؟بیشترم درازکشم

[QUOTE=247663412]نه گلم تشخیص ندادن،گفتن شاید بر اثر فعالیت یکم از جفت بلند شده و خونریزی کردی، هم ا ...

اره خوبه. صبر داشته همینجور ادامه بده ایشالا تا جاش محکم بشه . قطع میشه تا دو هفته دیگه

🌷توکلتُ علی الله🌷