2777
2789
عنوان

اخلاق مردها...🙄

218 بازدید | 26 پست

تا حالا شده با حالا همسرتون یا نامزدتون صحبت کنید و یکم که میفهمن دلتون پیششونه سرریع رفتارشون برگرده و مثلا دیر پیامارو سین کنن یا به اصطلاح خودشونو بی خیال نشون بدن؟؟؟؟چه بدونم خودشونو بگیرن واستون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی اگه کسی اینجور باشه ، ارزش اون دوست داشتن رو‌نداره

عزیزم نمیشه ارزش کسیو با یکی دوتا رفتار مشخص کرد

هر ادمی هم اخلاق خوب داره هم اخلاق بد

هیچ کس خوب مطلق یا بد مطلق نیست

عزیزم نمیشه ارزش کسیو با یکی دوتا رفتار مشخص کرد هر ادمی هم اخلاق خوب داره هم اخلاق بد هیچ کس خوب ...

من نظر شخصیمو گفتم

تو میتونی اونجور که دوست داری رفتار کنی

اونی که از وضعیت شاکیه تویی ، نه من

پس جوابی که به من دادی رو‌ به خودت بده ، اگر قانع شدی دیگه حله 😉

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️

به نظر من که همیشه بذارین مردا عاشق تر باشن تو رابطه خودتون مدریت کنید مردا تا میفهمن زنا عاشق تر هستند شروع میکنن جفتک انداختن و پرو شدن نمیگم تو رابطه کم بذارین اتفاقا پا به پاش بیایید ولی بذارین اونا یه کوچولو بیشتر عاشق باشن چون اقایون کلا دلشون میخواد واسه چیزی که دارن تلاش کنن از چیزایی دم دستی خوششون نمیاد مثلا شوهر من همیشه میگه ما جفتمون عاشق همیم ولی من بیشتر از تو عاشقم ولی خبر نداره من چقد خودمو کنترل میکنم که احساسم دلشو نزنه یا زیادی نشه 

چرا اذیت میکنی دخترم😅😬🤣😆🤦🏻‍♀️

خوبه خوشم میاد به مردا رو نباید داد🤣🔫

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
من نظر شخصیمو گفتم تو میتونی اونجور که دوست داری رفتار کنی اونی که از وضعیت شاکیه تویی ، نه من پس ...

من شاکی بودم ولی منم مثل شما نظرمو گفتم😙

پس دیگه جایی واسه بحث نمیمونه🤭🤗

به نظر من که همیشه بذارین مردا عاشق تر باشن تو رابطه خودتون مدریت کنید مردا تا میفهمن زنا عاشق تر هس ...

وااااای واااقعااا درسته👏👏👏

واقعا حس میکنم توی رابطه ای که پسر بیشتر از دختر عاشق باشه اون رابطه هیچ وقت تموم نمیشه

هر چند به قول شما ما مجبوریم محبتمونو یه دفعه خرج نکنیم و بریزیم تو خودمون🥲🤦🏻‍♀️