2777
2789

شوهرم ی عقایدی داره که واقعا حالمو بهم میزنه مثلا اینکه ادعا داره من درس خوندم تو نخوندی یا اینکه مثلا میگن‌زن گرفتن نمیگن شوهر گرفتن پس توهم مال منی مگه عهد دقیانوسه اخه یا اینکه بچم مال منههههه من واقعا ازش زده میشم اینارو میفهمم البته خیلی کل کل ک میکنیم اینارو میگه ولی اگر ی درصدم این حرفا تو فکر و عقایدش باشه واقعا حال بهم زنه حالا مثلا بچه نسل جدید و کارمند و بقول خودش درس خونده هستو اینارم میگه  ... تفکراتش سمی واقعا میترسم بچه دار شم اذیتم کنه امشب واقعا ترسیدم از افکارش اینجور باشه دلم نمیخاد ادامه بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤔همچی گفتین عقاید فکر کردم یا داعشیه یا وهابی  با صحبت قابل حل هست

اره ما ک هرچی صحبت کردیم بدتر شد که شما هم با همچی مردی بودی میفهمیدی ینی چی فردا بخوام ی جا ببرمش بگه بچه من نباید ببریش مگه من فقط دستگاه جوجه کشیم

اره ما ک هرچی صحبت کردیم بدتر شد که شما هم با همچی مردی بودی میفهمیدی ینی چی فردا بخوام ی جا ببرمش ب ...

خوب اگه گفت بچه من هست خیلی چیزها هم هست که برای زن هست بچه مال مرد هست اما زن می تونه برای شیر دادن بچه پول دریافت کنه حالا بچه مال تو هست شب اگه گریه کرد زحمت میکشی ونگه میداری برای مریضی اگه داشت خودت میبری دکتر وپرستاری میکنی برای ثبت نامش تو مدرسه  وکارهای تحصیلیش خودت زحمت ش رو میکشی وبهش میگی خدا خیرت یده قربون ادم چیز فهم 

زن مال مرده اما برای کار خونه باید کارگر بگیری براش چون وظیفه کار خودنه نداره از سر محبت هست