mobina_bj مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 382 عنوان رمال و دعا نویس 174 بازدید | 21 پست حالا جدا از همه حاشیه هاش شما به دعا نویسی اعتقاد دارین ؟و اگه دارین چرا؟از نظر من که خرافاته ولی نظر شما چیه 1401/05/15 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ronaldo عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 2359 به نظر من هم شیادی و سوءاستفاده هست . ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
monaie_100 عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 773 خرافات هستما تو فامیل زیاد داریم کسایی که سالهاست پیش اینجور افراد میرن و پول زیادی خرج کردنزندگي هاشون اصلا تغییری نکرده همون بودن که بودن
شرمین66 عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 722 من اعتقاد دارم چون هر چی دعا گرفتم شده میشه شماره دعانویستون رو بدین لطفا
ملکاخانووم عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1219 من به این اعتقاد دارم که تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9448 من اعتقاد دارم چون هر چی دعا گرفتم شده برای چی گرفتید؟ ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
چیزمیزنویس عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 1023 اولا که موضوعت ممنوعه... من کلی پول خرج کردم همش حرف مفت
s_m2676 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 5858 اولا که موضوعت ممنوعه... من کلی پول خرج کردم همش حرف مفت اره دعانویس واقعی یافت نمیشه
minominoooo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 976 من اعتقاد دارم چون طی یک دعایی که تو خونمون پیداش کردیم و بخاطر همون دعا که داخلش نوشته بود اختلاف بین فلانی و فلانی واقعا اختلاف به وجود اومد و اصلا درست بشو نیس و افتضاح دردسر درست شده