2777
2789

نظر؟

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

بینایی شنجی

شنوایی سنجی

پردیس فیزیو شاید

رادیو

پرستاری

و...

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطقه چند؟ سهمیه چی داری؟

سهمیه ندارم . منطقه ۲

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
انتخاب رشته کی شروع میشه

17 تا 22 مرداد

لطفا تا آخرش بخون🤍یادت باشه، انسان هایی هستند که دیوار بلندت را می بینند! ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که، تورا فرو بریزند.....! 🙂تا تو را انکار کنند...! تا از رویت رد شوند...! مراقب باش...! ✋دست روزگار هلت میدهد؛ ولی قرار نیست تو بیفتی،❌ اگر بی تاب نباشی و خودت را به آسمان گره زده باشی،  اوج میگیری....🪄 به همین سادگی...! پس تو خوب باش،  حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند!💝 تو خوب باش، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند! تو خوب باش، حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند! تو خوب باش... 💛🙂