2789
عنوان

پشیمونم

91 بازدید | 7 پست

بچه ها من چیکار کنم پشیمونم که به همه گفتم قصد بارداری دارم و الان که نمیشه استرس بهم وارد میشه ما هنوز سنمون کمه خیلی وقت داریم نباید انقد فکرم درگیرش بشه هی دنبال پیجای ماما ها و اینا میرم دلم میخواد لاقل تا همون یک سالی که دکترا گفتن بهش فک نکنم بعد اگه نشد برم دکتر نه هنوز چهار ماهه همه فکر و ذکرم همین شده

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر استغفر الله ربی و اتوب الیه زیاد بگو و اگر بعد یکسالی که میگی باردار نشدی، حتما به دکتر مراجعه کن تا اگر مشکلی هست، زودتر بفهمید... تازگی ها مشکلات زیاد شده...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
ذکر استغفر الله ربی و اتوب الیه زیاد بگو و اگر بعد یکسالی که میگی باردار نشدی، حتما به دکتر مراجعه ک ...

اخه سونو و آزمایش قبل اقدام دادم مشکلی نداشتم بعد اینکه هنوز یک سال نشده من خودمو کشتم از استرس در حالی که همین استرس باعث ناباروری میشه

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
عزیزم گرمی زیاد بخور از همین الانم قرص اسید فولیک بخور. بعدم از شب ۱۳ قاعدگی به بعد ......داشته باش ...

ممنون عزیزم حتما رعایت میکنم

هیچ تصمیمی رو به دیگران نباید بگی  الانم بگو با این وضع جامعه فعلا پشیمون شدم از بچه دار ...

اره خیلی پشیمون شدم که گفتم حالا هر ماه که پریود شدم به اونا کع میگم بیشتر اعصابم خورد میشه دیگه کم کم هرکی داره یه دارویی برام تجویز میکنه خیلی ناراحتم

اخه سونو و آزمایش قبل اقدام دادم مشکلی نداشتم بعد اینکه هنوز یک سال نشده من خودمو کشتم از استرس در ح ...

آزمایش های قبل بارداری واسه چکاپ بدن شماست که ببینند کمبود ویتامین و... اگر دارید، قبل بارداری درستش کنند چون ۳ ماهه اول هیچ قرص و مکمل خاصی نباید مصرف بشه، حتی قرص آهن و مولتی ویتامین... اما اون چکاپ بعد یکسال تخصصیه و حتی از شوهرتون هم آزمایش میگیرند...

البته امیدوارم کار به اونجاها نکشه... به قول خودتون هم استرس خودش یه مانع بزرگ واسه بارداریه، پس استرس نداشته باش...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *