2777
2789
عنوان

درد دل

130 بازدید | 7 پست

هیچ وقت این راز رو به کسی نگفتم...هیچ وقت. ولی فکر کنم بد نباشه یکم خودمو راحت کنم.

من یه پسر عمو دارم که حدود ۵ سال ازم بزرگتره و از بچگی باهم شوخی میکردم و خلاصه خیلی بهم نزدیک بودیم. تا ۱۶/۱۷ سالگیم کاملا باهم اوکی بودیم و من همیشه از دیدنش خوشحال میشدم چون واقعا از تَه قلبم دوستش داشتم.

وقتی ۱۶/۱۷ سالم شد توی تصادف عموم و زن عموم( مادر و پدر پسرعموم) فوت کردند و نزدیک به ۲ هفته توی خونشون جمع شده بودیم..حتی اون زمان که بدترین درد رو کشیده بود باهام شوخی میکرد و هیچ وقت سرد رفتار نکرد ولی یهو همه چیز عوض شد.

چند ماه بعد که دیدمش، باز با خوشحالی باهاش سلام کردم ولی جوابی نداد‌..نزدیک به ۳ بار سلام دادم چون فکر میکردم نشنیده ولی باز هم جواب نداد. خیلی تعجب کردم. کم کم متوجه شدم رفتارش باهام عوض شده...خیلی سرد شده بود و فقط هم با من اینجوری بود‌. با بقیه که کمتر از من بهش نزدیک بودن کاملا عالی رفتار میکرد ولی بامن نه.

گذشت و گذشت و روز به روز رفتار هاش بدتر میشد جوری که هر شب با فکر بهش گریه میکردم. اون زمان بود که حس کردم حسی که بهش دارم فرا تر از رابطه خواهر و برادریه. اولش هضمش برام سخت بود ولی رفته رفته فهمیدم واقعا عاشق شدم...درست زمانی فهمیدم که اون سرد رفتار کرد و بهم فرصت فکر کردن بهش داد.

چند سال بعد ماشین جدید خرید و هر وقت تو خیابون منو میدید بوق میزد و یا سلام میکرد و خلاصه که برعکس رفتار سردش، گرمتر رفتار کرد. خیلی تعجب کردم که چی شد یهو عوض شد ولی یه نفر گفت که احتمالا ذوق ماشین جدیدش رو داشته...و منم حرفی نزدم.

یک سال از ماشین خریدنش میگذره و فهمیدم میخواد ازدواج کنه و من حس بدی دارم.

حس بدم برای اینکه برای دیدنش هنوز خوشحال میشم...از اینکه تمام تلاش هام برای از بین بردن این عشق بی نتیجه موند و حس منم هنوز عوض نشده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدی چرا رفتارش عوض شد؟؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
نفهمیدی چرا رفتارش عوض شد؟؟؟

نه هیچی نفهمیدم

ولی یکبار سر اینکه با ماشین جدیدش برام بوق میزد و بهم توجه میکرد یه نفر بهم تیکه انداخت و باعث شد خجالت بکشم. شاید برای اونم بخاطر رفتار های گرمش با من سوتفاهم ایجاد شده 

نه هیچی نفهمیدم ولی یکبار سر اینکه با ماشین جدیدش برام بوق میزد و بهم توجه میکرد یه نفر بهم تیکه ان ...

اخه چرا باید یهو رفتارش عوض شه ؟؟ و تناقض داشته باشه رفتارش یکم متعجب شدم؟؟؟

جهنم اصلا بیخیال 

ایشالله کسی که لایقته نصیبت بشه کسی که ارزش تورو بفهمه

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤